Monday, May 2, 2016

Stupidity v2

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η Ελλάδα δεν έχει την πρώτη θέση στην ηλιθιότητα παγκοσμίως. Όποιος το πιστεύει αυτό είναι ή αφελής ή δεν μυρίζει το τι συμβαίνει στον κόσμο. Αλλά εδώ είμαι εγώ να σας ανοίξω τα μάτια. 

Είχα μια σκέψη τις προάλλες, που θα αποδείξει πως στον πλανήτη αυτό, επικρατούν οι ηλίθιοι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τον ελέγχουν κατά το δοκούν. Την προσοχή σας παρακαλώ. 

Εάν, λέω ΕΑΝ, έρθουν εξωγήινοι αύριο το πρωί στην Γη και απαιτήσουν να μιλήσουν με έναν εκπρόσωπο της. Ας πούμε πως στέλνουμε έναν πανέξυπνο άνθρωπο, τον Stephen Hawking. Τον πάρουν λοιπόν τον Stephen και του κάνουν κάνουν μια ερώτηση. Μονάχα μια, αλλά θα είναι υποχρεωμένος να πει την αλήθεια όσο καταστροφική ή ντροπιαστική και να είναι αυτή. Η ερώτηση θα είναι η εξής:

"Ποιος είναι ο πιο διάσημος άνθρωπος στον πλανήτη?"

Την απάντηση ο Stephen θα την ξέρει, όπως την ξέρουμε και όλοι όσοι περπατάμε σε τούτη εδώ την Γη. Και είναι κομματάκι στενάχωρη:

"KIM KARDASHIAN"(motherfuckers!)

Μάλιστα, θα πουν οι εξωγήινοι. Και γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ο πιο διάσημος της Γης? Εδώ σε θέλω μάστορα Hawking. Έχεις δώσει πολύωρες διαλέξεις για τις μαύρες τρύπες και την κοσμολογία, αλλά τούτη την ερώτηση δεν μπορείς διάολε να την απαντήσεις. 

Όχι επειδή είναι ανίκανος, αλλά γιατί κανείς άνθρωπος δεν ξέρει την απάντηση. Κανείς δεν ξέρει γιατί η Kim είναι ο πιο διάσημος άνθρωπος στον κόσμο. 
  • Γιατί και πως έγινε? (καλά οκ, το πως έγινε το ξέρουμε όλοι αλλά δεν στέκομαι σε αυτό το θέμα τώρα) 
  • Γιατί ό,τι και να κάνει γίνεται άμεσα trend? 
  • Γιατί έχει εκατομμύρια (για να μην πω δις και παρεξηγηθείτε) θαυμαστές που την έχουν είδωλο? 
  • Γιατί αυτή η μορφή παράγει εκατομμύρια δολάρια? 
  • Τι ρε διάολε έχει κάνει και φοράει τον πλανήτη στο δάχτυλό της σαν δαχτυλίδι?


Κανείς δεν ξέρει. 
ΚΑΝΕΙΣ!

Και οι καημένοι οι εξωγήινοι θα παραμείνουν με την απορία και θα μας ξεγράψουν σαν πιθανό πλανήτη επέκτασής τους. Οπότε να και ένα καλό που μπορεί να κάνει η Kim. 

Μετά από αυτήν την τραβηγμένη αλλά ιδιαίτερα απλή σκέψη, πόσοι από εσάς συμφωνείτε πως επικρατούν οι ηλίθιοι σε αυτόν τον πλανήτη?

Τα σέβη μου.

-Lcfr.

No comments: