Sunday, September 26, 2010

ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ (Επίθετο)

Οι τελευταίες μου εξορμήσεις στους δρόμους και τα μαγαζιά της νυχτερινής Αθήνας, μου έχουν προκαλέσει έναν περίεργο αλλά άκρως δικαιολογημένο προβληματισμό που ήρθα να μοιραστώ σήμερα μαζί σας.

Ο προβληματισμός αυτός επικεντρώνεται στην αγαπημένη φυλή του "ΠΕΦΤΟΥΛΑ". Για όσους από εσάς δεν ξέρουν ΤΙ είναι ο Πέφτουλας θα σας το εξηγήσω αμέσως και θα προσπαθήσω ταυτόχρονα να σας δώσω μερικές κατευθυντήριες γραμμές για την αναγνώρισή του.

-Ορισμός:
ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ (επίθετο): Αγάμητος, "και καλά" τυπάκος, που νομίζει ότι μπορεί να εντυπωσιάσει όλα τα θηλυκά του χώρου στον οποίο βρίσκεται. Κρατάει το ποτό του με μία ηδυπάθεια από άλλο ηλιακό σύστημα, η οποία συνοδεύεται ΠΑΝΤΑ με μπλαζέ βλέμμα. Στο βιβλίο που έχει πάντα μαζί του, με τίτλο: "Πως να ρήξεις το απέναντι γκομενάκι" (που έχει γράψει κάποιος μεγάλος GURU Πέφτουλας) περιέχονται όλες οι σιχαμένες και cheesy πρώτες κουβέντες για να ανοίξει διάλογο με το θύμα του.
-Που μπορείς να βρείς τον Πέφτουλα:
Το είδος αυτό, υπάρχει παντού. Το άνδρο τους, μπορείς με ευκολία να εντοπίσεις στα ΚΨΜ μαγαζιά στου Ψυρρή. Εκεί, βλέπετε, μαζεύονται για να οργανώσουν τα πλάνα της νύχτας. Εάν θέλεις να απολαύσεις την μαγεία του Πέφτουλα, το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να πάς εκεί που υπάρχουν παρέες ανυποψίαστων κορασίδων. Εάν δοκιμάσεις Παρασκευή και Σάββατο, έχεις περισσότερες πιθανότητες.
-Πως καταλαβαίνεις τον Πέφτουλα:
Συνήθως φοράει λευκό πουκάμισο και έχει τα 3 πρώτα κουμπιά ανοιχτά. Βλέπετε, είναι ο άντρας ο βαρύς και η τρίχα στο στέρνο είναι η απόδειξη. Πίνει άχρωμο ποτό σε μεγάλο ποτήρι. Το μέγεθος του ποτηριού, είναι συμβολικό. Περνάει υποσυνείδητα μηνύματα στο θύμα του, για άλλα ανατομικά σημεία του σώματός του. Το παπούτσι είναι γυαλισμένο λουστρίνι, μπας και καταφέρει να δει στην αντανάκλαση, κάτω από το φουστάνι καμιάς κοπέλας και φυσικά δεν συνοδεύεται από θηλύκια ύπαρξη.
-Γνωστές κινήσεις του Πέφτουλα:
Προσπαθεί καθ όλη την διάρκεια της νύχτας να "καρφώσει" με τα μάτια του τις διαθέσιμες κοπελίτσες του μαγαζιού. Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι δεν τον απασχολεί εάν οι κοπελίτσες συνοδεύονται. Σε αυτήν την προσπάθειά, καταλαβαίνεις την πείνα του, μιας και τα μάτια του ΦΩΝΑΖΟΥΝ "100% Αγαμία". (!ΠΡΟΣΟΧΗ!) Εάν ο Πέφτουλας δεν είναι έμπειρος, το μπλαζέ ύφος που ανέφερα προηγουμένως, αντικαθίσταται από το γνωστό "ύφος της πείνας". Συνήθως το βλέμμα αυτό το συναντάει κανείς στην άλλη συμπαθητική κατηγορία ανδρών: ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ. (ξαδέρφια εξ' αίματος με τους Πέφτουλες).

Τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι ο Πέφτουλας ΔΕΝ, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ κερνάει ποτάκι. Πέρα από γλοιώδης και σιχαμερός είναι και τσιφουταριό άλλου επιπέδου.

Μέσα στις κινήσεις του, συμπεριλαμβάνονται και οι pick up lines που αναγράφονται στο Εγχειρίδιο του καλού Πέφτουλα, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Παρακαλούνται οι κυρίες του ακροατηρίου, να μοιραστούν μαζί μας τις καλύτερες ατάκες του Πέφτουλα.

Από τον συντάκτη...
Ελπίζω ο οδηγός αυτός να σας βοηθήσει να αναγνωρίζετε από εδώ και στο εξής, την κατηγορία αυτή. Κλείνοντας, να παρακαλέσω για τα εξής.
Κυρίες:
-ΜΗΝ ΤΑΐΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ. (θα μας κάνετε χάρη. Αλήθεια...)
Κύριοι:
-ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ (είναι ντροπή)
-ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ. Το κουτόχορτο, πλέον, δεν το τρώει κανείς.
-ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.

Σας ευχαριστώ.
Στην υγειά μας.

-Lcfr.

No comments: