Thursday, September 9, 2010

Ode To Women part2

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης (με την αγάπη μας για τις γυναίκες κτλ κτλ) και επειδή ακριβώς έχω λάβει πολλά αρνητικά email από κυρίες/δεσποινίδες αναγνώστριες, πρέπει να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.

 

Πριν όμως το κάνω, σας επισυνάπτω ένα από τα προαναφερθέντα emails, που δέχθηκα πρωί-πρωί:

 

«Agapite Lcfr.

Prepei na soy pw oti ntrepomai gia to post sou: "Ode To Women"!

Den thigeis apla tis gynaikes anagnostries, alla genika xaraktirizeis ton tropo pou antimetopizoyn οι andres, tis shmerines gynaikes...

Kalo tha itan, gia to kalo tou, kata ta alla foberou sou, blog, authn thn anartish na thn katebaseis...

Filika»

 

Φυσικά, το όνομα και το email της κοπέλας που το έστειλε, δεν θα τα γράψω, αλλά νιώθω υποχρεωμένος να απαντήσω.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

 

Πρώτα από όλα, δεν υπάρχει περίπτωση να φιμωθώ. Αυτό ξεχάστε το ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Άρα η ανάρτηση θα μείνει εκεί.

Όταν σκέφτομαι κάτι, με χιουμοριστικό ή σοβαρό ύφος και περιεχόμενο, όποιον και να θίγει, ή όποιον έχει αποδέκτη, θα το ανεβάσω. Και όταν το ανεβάσω, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε μια πιθανότητα να το διαγράψω.

 

Πάει αυτό.

 

Τώρα, όσων αφορά τις σχέσης των γυναικών και τις αναφορές μου στις «απιστίες» των ανδρών, μην γελιόμαστε, δεν έγραψα και κανένα ψέμα. Εκτός και εάν, κυρίες μου, ζείτε στο ΜΕΤΡΟ. Όπως λέει ο Dr. House στην ομώνυμη σειρά: «Everybody lies» έτσι και στην πραγματικότητα ισχύει το "Everybody cheats".

Όποιος νομίζει ότι δεν έχει φάει κέρατο, κοιμάται έναν φανταστικό ύπνο δικαίου και αρνείται πεισματικά να ξυπνήσει, ενώ γύρω του γίνεται χαμός.

Και να ξέρεται και κάτι ακόμα. Το κέρατο δεν έχει προτίμηση σε φύλο. Είτε άνδρας είσαι, είτε γυναίκα, θα φλερτάρεις με το κερατάκι αρκετές φορές. Για να το προσφέρεις ή να το δεχθείς. Δεν παίζει ρόλο.

Έτσι πάνε τα πράγματα, χρόνια τώρα.

 

Μην κοιτάτε που τα λέω έτσι ωμά τα πράγματα.

Καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος για τα χειρότερα και ας μην τα μάθεις ποτέ. (γιατί είναι πλέον σίγουρο ότι τα χειρότερα θα έρθουν.)

 

Suck it up, λοιπόν και relax.

 

-Lcfr.

No comments: