Thursday, March 24, 2011

DIE Pigeons!

Πουλ, πουλ, πουλ!!

Περιστέρια φίλες και φίλοι.
Περιστέρια. Ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου και η δεύτερη φοβία που κυριαρχεί στο μυαλουδάκι μου. Αυτός ο φτερωτός εχθρός που δεν ξέρεις τι μπορεί να σου κάνει. Το μόνο που ξέρεις είναι ότι μπορεί να στο κάνει και είναι σίγουρο, ότι εκεί που χαλαρώνει αναπαυτικά στα καλώδια της ΔΕΗ σχεδιάζει αυτό και μόνο αυτό:

Τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους.

Εύχομαι να μην είστε από αυτούς που νομίζουν ότι τα "συμπαθητικά" (κατά τα άλλα) πτηνά, είναι φιλικά και θέλουν μόνο την αγάπη μας με, ίσως, μερικά ψίχουλα από το κουλούρι του πλανόδιου πωλητή..

Σας γέλασαν. Και σας γέλασαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Έχετε ακούσει ποτέ αυτό το περίεργο "γλου γλου" που κάνουν; Συνωμοσία αδέρφια! Συνωμοσία και μυστικοί διάλογοι, σε άγνωστη στο ανθρώπινο αυτί διάλεκτο. Οργανώνουν πάνω από τα κεφάλια μας, τις στρατηγικές κινήσεις τους για να κατακτήσουν τον πλανήτη μας...

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, δεν την παλεύω με τα περιστέρια. Γνωρίζω το σατανικό σχέδιό τους και για αυτόν τον λόγο, δεν είναι μια η φορά, που μου έχουν επιτεθεί στον δρόμο.

Σας συμβουλεύω φίλοι και φίλες, εάν θέλετε να συνυπάρξετε με αυτήν την μάστιγα, να κάνετε τα ακόλουθα:
•Να αλλάζετε δρόμο όταν κάποιος αδαής έχει ρίξει σουσάμι στον δρόμο, για να τα ταΐσει. (είναι ιδιαίτερα επιθετικά και βίαια όταν νιώσουν απειλή για την τροφή τους)
•Εάν πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα, (ή πολλά) στον δρόμο την ώρα που οδηγείτε, ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΦΡΕΝΟ! Αντιθέτως πατήστε γκάζι και απολαύστε την στιγμή!
•Φωνάξτε: "VICTORY!!" σηκώντας τα δύο χέρια ψηλά, δείχνοντας την ικανοποίησή σας, κάθε φορά που βλέπετε ένα νεκρό. One down, millions to go!

Όχι κύριοι. Αυτά που σας μάθαιναν τόσα χρόνια, δεν ισχύουν.
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά.Κατοικεί εδώ δίπλα μου.
Θέλετε να σας την γνωρίσω; Φαίνεται κάλο κορίτσι...

-Lcfr.
P.S. Relaxing Post, was Relaxing...
P.S.2 Ποιος είναι μέσα για μια βόλτα στο Σύνταγμα?
P.S.3. Το άρθρο με την πρώτη φοβία μου, μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: (click)

No comments: