Thursday, January 3, 2013

The Value Of Sex


-->
Τις τελευταίες ημέρες, έχω γίνει ο γραφικός πλέον ανθρωπάκος, που κάνει ερωτήσεις στους γύρω του σαν άλλος Πίκος-Απίκος της Φρουτοπίας.

Οι καθαρά εκπαιδευτικές και δημοσιογραφικές μου ερωτήσεις, είναι απότομες, αυθάδεις και αρκετές φορές πολύ, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, προσωπικές.

Η ερώτηση που θα απασχολήσει τις λεξούλες μου σήμερα είναι η εξής:

"Πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη ζωή σου;"

Οι τυπικές απαντήσεις αγνοούνται του στυλ:
"Εάν δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν το θέλω" που κυρίως ακούς από γυναίκες που φοβούνται την σεξουαλική τους φύση και τα...
"Μόνο το σεξ σκέφτομαι" που προέρχεται από τους μάτσο άνδρες της τεστοστερόνης (που μεταξύ μας, ζήτημα είναι μέσα σε έναν χρόνο να έκαναν 4 λεπτά σεξ στο σύνολο).

Φυσικά έλαβα και μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις οι οποίες με έβαλαν στην διαδικασία να προσπαθήσω και να κατηγοριοποιήσω το σεξ και να βγάλω ένα συμπέρασμα.

Ακολουθείτε;
Ωραία...

-Ζωντανό σεξ. Αυτό που κανείς καθημερινά με τον σύντροφο σου. Ελλοχεύει ο κίνδυνος να πλησιάσει το "βαρετό" εάν δεν ανακατεύεις την «μαρμίτα» αρκετές φορές μέσα σε μια εβδομάδα και ουσιαστικά να κρατάς το έτερόν σου ήμισυ ερωτικά ικανοποιημένο (μιας και ξέρουμε τι ακολουθεί εάν υπάρξει «στάση πληρωμών»)

-Αναγκαστικό σεξ. Αυτό που ένας από τους δυο (συνήθως η γυναίκα) δεν έχει όρεξη, αλλά για να μην στενοχωρήσει τον "δικό της" κάνει υπομονή και κοιτάζει το ρολόι κατά την διάρκειά του, ενώ ταυτόχρονα σκέφτεται τι θα μαγειρέψουν το βράδυ στο Master Chef στην τηλεόραση. (ναι, το άκουσα ΚΑΙ αυτό)

-Σεξ με τον εαυτό σου. Ναι-ναι, αναφέρομαι στα πέντε λεπτά που θέλει ο κάθε ένας από εμάς, για να φέρει σε οργασμό τον εαυτό του. Υπάρχει και αυτό το σεξ, πουριτανοί αλλά αξιαγάπητοι αναγνώστες μου. Πως λέγεται αυτό που κάνετε οι περισσότεροι αφού με διαβάζετε; ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ. Deal With It!

-Ελεύθερο σεξ. Σεξ χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς "πάρε με τηλέφωνο αργότερα", χωρίς ερωτήσεις τύπου: "τι είμαι εγώ για εσένα?" και άλλα τέτοια. Το προσφέρουν οι περισσότεροι άνδρες στα μπαράκια εκεί έξω και μπορείς να το καταλάβεις στο μάτι τους.

-Δανεικό σεξ. Το σεξ που κανείς με κάποιον, αλλά εκείνη την στιγμή σκέφτεσαι κάποιον άλλον. Και όχι, δεν αναφέρομαι στα μοντέλα και στις πορνοστάρ που κυριαρχούν στα Google searches σας κύριοι. Αναφέρομαι στα συναισθηματικά κατάλοιπα που έχετε από κάποια κυρία (εντός ή εκτός εισαγωγικών) του παρελθόντος.

-Ροζ σεξ. Είναι το σεξ που ξεκινάς να το κανείς Παρασκευή βράδυ και το τελειώνεις Κυριακή απόγευμα. Και όταν τελειώσει, τα ματάκια σου εκπέμπουν μια ροζ ηλίθια γυαλάδα, σαν να έχεις πάρει ναρκωτικά κατευθείαν από την Ομόνοια. Το έχω δοκιμάσει και είναι από τα καλύτερα. Να τον ακούτε τον μπαρμπα-Lcfr. Κάτι ξέρει.

-Τηλεφωνικό σεξ. Προφανής αύτη η κατηγορία. Δυο άνθρωποι, που τους χωρίζουμε κάποια χιλιόμετρα και θέλουν να την "βρουν" έχοντας για εισιτήριο την φωνή του άλλου. Εάν τους χωρίζουν μόνο τα χιλιόμετρα, είναι καλό. Εάν όχι, υπάρχει ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα στην σχέση.

-Παράνομο σεξ. Η κατηγορία που την φοράνε όλοι, αλλά λίγοι την παραδέχονται. Το σεξ που δεν πρέπει να αφήσει κανένα σημάδι και καμία ένδειξη για την ύπαρξή του. Όποιος δεν την αντέχει, να την αποφύγει. Τις περισσότερες φορές κάνει κακό, αλλοιώνει χαρακτήρες και γκριζάρει πολύ γρήγορα τα μαλλιά από το άγχος.

-Βαρετό σεξ. Το κανείς γιατί δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις. Έχεις τα εργαλεία πάνω σου και απλά τα χρησιμοποιείς. Η συγκεκριμένη κατηγορία, βρίσκει φανατικούς οπαδούς, όλους αυτούς που ψάχνουν τρόπους να γεμίσουν το κενό που νιώθουν μέσα τους. (μιλάω ΠΑΝΤΑ μεταφορικά, αγαπημένα μου στρουμφάκια)

-Σεξ των τύψεων.
Είναι αυτό που προσφέρεις (και τις περισσότερες φορές βάζεις τα δυνατά σου) γιατί νιώθεις άσχημα για κάτι που έκανες στον άνθρωπο που ξαπλώνει δίπλα σου τα βραδιά (συνήθως το κέρατο είναι η νούμερο ένα αιτία)

-Revenge σεξ. Αααααα, το αγαπημένο μου. Σεξ από εκδίκηση! Μου την έφερες πισώπλατα; Τώρα θα δεις. Το κρεβάτι μου, θα γίνει η Ερμού από τις διάφορες κοπελίτσες που θα ικανοποιώ κάθε βράδυ. Όχι ότι αυτό θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. Εσένα όμως, που θα φροντίζω να το μαθαίνεις, θα σε σκοτώνει αργά και βασανιστικά. Καλή διασκέδαση και μην ξεχάσεις να κλείσεις την πόρτα φεύγοντας.

Λοιπόν, αναρωτιέμαι μήπως έχουμε δώσει λίγη περισσότερη αξία στο σεξ από ότι θα έπρεπε. Μήπως τελικά το σεξ δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ άλλο από μια πράξη που την πλάθουμε σαν πλαστελίνη, ανάλογα και παράλληλα με τις ορέξεις τις ανάγκες και φυσικά τις πράξεις μας.

Εάν το καλοσκεφτείς, εάν κάνω σεξ σήμερα το βράδυ με κάποια τυχαία κοπέλα, δεν θα είμαι διαφορετικός αύριο το πρωί. Σίγουρα ίσως λίγο πιο χαλαρός και ήρεμος, αλλά τα βασικά χαρακτηριστικά μου είναι εκεί.

Και θα με κυριαρχούν, ότι αίσχη και να κάνω όταν κλείσει η πόρτα του υπνοδωματίου μου.

-Lcfr.

No comments: