Wednesday, March 27, 2013

Hypocrisy

Η υποκρισία λοιπόν, είναι ένα χαρακτηριστικό που ΌΛΟΙ έχουμε μέσα μας, αλλά λίγοι το παραδέχονται, με τον φόβο του "στίγματος" να τους κυριεύει.

Υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα που μπορούν να αποδείξουν πως, ακόμα και ΕΣΥ που "και καλά" μας το παίζεις "μη υποκριτής", στην πραγματικότητα είσαι περισσότερο από όσο μπορείς να φανταστείς. Σήμερα, θα γράψω ΜΟΝΟ ένα τρανό παράδειγμα και θα το κλείσω με μια σημαντική (για εμένα) πρόταση.

Βγαίνεις λοιπόν, φίλε αναγνώστη/στρια πρώτο ραντεβού με έναν άνθρωπο που σου αρέσει. Σε ελκύει ερωτικά και θα ήθελες να τον βάλεις στην καθημερινότητά σου στην θέση μάλιστα του συντρόφου.

Τι κάνεις λοιπόν στο πρώτο ραντεβού:

Ο μπάρμπα-Lcfr, σου δίνει δυο επιλογές για να επιλέξεις:

Η πρώτη είναι να είσαι ο εαυτός σου και να αποκαλύψεις αβίαστα, όλα σου τα χαρακτηριστικά. Όσο κακά, αηδιαστικά, αποκρουστικά, ανώμαλα και περίεργα κι ας είναι. 

Η δεύτερη επιλογή, είναι να υποκριθείς έναν άλλον άνθρωπο από αυτόν που πραγματικά είσαι. Έναν άνθρωπο που θα έχει πολλές πιθανότητες να ερωτευτεί ο απέναντι. Έναν άνθρωπο πρακτικά τέλειο, που μεταξύ άλλων κάνει και τα ακόλουθα: Θα αγαπάει την μάνα σου πιο πολύ από εσένα, θα λατρεύει το εξτρεμιστικά κοντό σορτσάκι που αγόρασες, θα πλένει τα πιάτα αμέσως αφού φάει και φυσικά θα έχει βάλει για ήχο κλήσης, το τελευταίο τραγούδι του Justin Bieber που τυχαίνει να λατρεύεις.

Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει την δεύτερη επιλογή; 
Φυσικά. Αρκετές φορές. Και όταν κατάλαβα πως ο απέναντι δεν θα τρέξει μακρυά μου, του έδειχνα σιγά-σιγά τα περίεργα αλλά πραγματικά μου χρώματα.

"Την πρώτη μέθοδο την έχεις χρησιμοποιήσει Lcfr?"
Ευχαριστώ για την ερώτηση φίλε που κάθεσαι στα πίσω καθίσματα.

Πλέον έχω μόνο αυτήν την επιλογή. Την Πρώτη και πρακτικά επώδυνη.

Γιατί?
Γιατί βαρέθηκα τα ψέματα και τις ηθοποιίες επιπέδου σήριαλ "Αληθινές Ιστορίες" του Alpha.

Βαρέθηκα πραγματικά και θεωρώ πως καλύτερα να ξέρεις ακριβώς με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις και εάν "δεν" να μην ξοδεύουμε άσκοπα τον χρόνο μας.

Ορίστε λοιπόν...

Hypocrisy, thy name is YOU.

-Lcfr.

1 comment:

Anonymous said...

Μα καλά πότε πρόλανες να ξαναερωτευτείς. τελικά η αγκινάρα είναι ίδια εσύ.-

Να προσέχεις που πετάς..
Να προσέχεις που πατάς..
Να προσέχεις τι κοιτάς..
Και να βλέπεις τι κρατάς...

Ανδρικό ορολόγιον