Friday, February 24, 2017

Έξτρα Τερέστριαλ

Δεν ξέρω εάν τα μάθατε αλλά η NASA ανακοίνωσε πως ανακάλυψε 7 πλανήτες να γυρίζουν γύρω από ένα αστέρι (βλ. Ήλιος) στα 40 έτη φωτός, δηλαδή περίπου 235 τρισεκατομμύρια μίλια μακριά από εμάς. Σε απλά ελληνικά δύο φανάρια δρόμος και δυο τζούρες καφέ. Αυτοί λέει οι πλανήτες, ίσως έχουν νερό, άρα πιθανώς να μπορούν να φιλοξενήσουν ή να έχουν ήδη ζωή επάνω τους. 

Τι έγινε μάγκες? Δεν αισθάνεστε τόσο μοναδικοί πλέον έτσι? Και εσύ Μαράκι που δεν απαντάς στα μηνύματά μου, εξακολουθείς να πιστεύεις πως είσαι μία και μοναδική? Ε, Μαράκι από τα Άνω Πετράλωνα? (κάνε αντ είμαι πλόκ)


Όλα αυτά τα γεγονότα (τα οποία τα πίστευα από πιτσιρίκι) και σε συνδυασμό με το ότι είδα την ταινία "Arrival" πριν κάποιες μέρες, με έκαναν να σκεφτώ.

Φανταστείτε ένα σενάριο, στο οποίο η Γη είναι ο πλανήτης που εξερευνούν και αποφασίζουν να επισκεφθούν οι εξωγήινοι. Και δεν μιλάω για τα πράσινα ανθρωπάκια του Mulder από το X-Files. Μιλάω για ανεπτυγμένους οργανισμούς με τεχνολογία, νοημοσύνη, ικανότητες και δύναμη που δεν μπορεί να συγκριθεί με την δική μας. 

Πόσο χαμένο είναι το παιχνίδι για την ανθρωπότητα από το πρώτο κι όλας λεπτό? "Λήχτο κύριε διαιτητά, χάσαμε από τα αποδυτήρια". Όχι γιατί τεχνολογικά είμαστε με τα παντελόνια κάτω, αλλά πως να το κάνουμε, δεν είμαστε δα και ετοιμοπόλεμοι για τέτοια ενδεχόμενα. Εδώ τρωγόμαστε μεταξύ μας και δεν μπορούμε καν να τα βρούμε διπλανές χώρες. Τι διάολο, εάν εμφανιστούν τα Aliens με εχθρικές προθέσεις, ξαφνικά θα αγαπηθούμε και θα αποκαλούμε τους γείτονές μας ντάρλινγκς? Ή μήπως θα γίνουμε όλοι μια γροθιά για να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο σαν άλλοι Σπαρτιάτες με 6 pack κοιλιακούς και ποντίκια αλά Gerard Butler? Δεν το βλέπω πιθανό, λυπάμαι. Ο λόγος είναι απλός και νομίζω ξεκάθαρος. Τι? Θέλετε να σας τον αποκαλύψω?

Τς τς τς, όλα από εμένα τα περιμένετε. 

Το Milky Way για τους αδαείς.
Δεν έχετε καταλάβει πως είμαστε Β' κατηγορία? Σας το λέω εγώ. Είμαστε το Μπουρνάζι του ηλιακού μας συστήματος. Το κατακάθι του Milky Way. Η ντροπή του σύμπαντος ρε παιδάκι μου. Πως να το κάνουμε, δεν το 'χουμε. Μην ντρέπεστε, πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτό που είμαστε και αυτό που εκπροσωπούμε. Δηλαδή: την απανθρωπιά, την έλλειψη σεβασμού στο περιβάλλον και στα ζώα, την ανεξέλεγκτη πείνα για εξουσία και υλικά αγαθά, την μηδενική θέληση να ανοίξουμε το μυαλό μας και φυσικά τις έντονες φυλετικές διακρίσεις, που είναι το hot topic της εποχής μας.


Οπότε σκεφτόμουν εάν έρθουν εξωγήινοι κατά εδώ, εγώ προσωπικά, γνωρίζοντας πως η κατάσταση είναι χαμένη, θα έκανα τα πάντα για να ευχαριστήσω σεξουαλικά τους επισκέπτες μας.

Όοοοχι, καλά διαβάσατε. Και αυτό προτείνω και σε όλους τους άνδρες αναγνώστες. Οι γυναίκες? Μια χαρούλα θα είστε, οι άνδρες όμως πρέπει να αρχίσετε να δουλεύετε το στοματάκι σας για να κρατήσετε τους εξωγήινους ευχαριστημένους. Όταν αποφασίσουν να πατήσουν το κουμπί αλά Κιμ Γιονγκ Ουν και να εξαφανίσουν το ανθρώπινο είδος, μερικοί από εμάς ίσως να την γλυτώσουμε γιατί αβάδιστα και αβίαστα χαμογελάμε όταν προσφέρουμε την ευχαρίστηση στους επισκέπτες μας.

Φυσικά, μερικοί από εσάς που διαβάζετε αυτήν την στιγμή, θα σκέφτεστε: "Απαπα, έχει ξεφύγει!" ή "Ρίψασπις που θα ανοίξει τα πόδια τους στους εισβολείς!!" ή "Γή, πατρήδα, υκογένια, ο Χίτλερ ζή!".

Απαίδευτα ματάκια μου.

Εσείς δεν είστε που διαβάζετε Φαίη Σκορδά, Lifo και Τατιάνα Στεφανίδου? Εσείς δεν είστε οι μαχητές του πληκτρολογίου που γράφετε σχόλια κάτω από τα πολιτικά και όχι μόνο άρθρα για τον Σύριζα και τον Μητσοτάκη και τσακώνεστε μέχρι να ματώσουν τα δάχτυλά σας στο γράψιμο? Ε, πάρτε ανώμαλο άρθρο με εξωγήινους και από εμένα.

Το κάνω γιατί μπορώ και γιατί γουστάρω να παίζω με το μυαλό σας.

Άλλωστε δεν με διαβάζετε για να ενημερωθείτε. Για αυτό υπάρχει το Μακελειό του Στέφανου Χίου. Εμένα με διαβάζετε γιατί σας δίνω σοβαρές συμβουλές για το πως θα επιβιώσετε τις μέρες σας, μια την φορά. Τώρα, εάν έρθει μια επίθεση από εξωγήινους θα ξέρετε τι να κάνετε.

Έξτρα τερέστριαλ πχιότητα.

-Lcfr.
ΥΓ. Αξίζει να σημειώσω πως εύχομαι να μην καταφέρουμε να φτάσουμε ποτέ στους πλανήτες που ανακάλυψε η NASA πρόσφατα. Ποιος ο λόγος να καταστρέψουμε και άλλους? Δεν μας φτάνει η αργή και σταθερή ολική καταστροφή της Γης?

No comments: