Friday, May 4, 2018

Ελένη Φουρέιρα και ο αετός της.

Όσοι με ξέρουν και ίσως όσοι με διαβάζουν, γνωρίζουν καλά πως θεωρώ τον ρατσισμό το χαμηλότερο πράγμα που μπορεί να διακατέχει έναν άνθρωπο εν έτει 2018.

"Η Ελλάδα στους Έλληνες" και "πας μη Έλλην βάρβαρος" είναι εκφράσεις που δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, τις θεωρώ βλακώδεις, αναχρονιστικές και για να τα λέμε ξεκάθαρα, χειρότερη φάρα από την νεοέλληνα του 2018 δεν υπάρχει στην Ευρώπη. Τελεία.

Πάμε παρακάτω.

Η Ελένη Φουρέιρα λέει, εκπροσωπώντας την Κύπρο σε κάτι δοκιμαστικά της Eurovision, σχημάτισε το Αλβανικό αετό με τον αντίστοιχο τραγουδιστή της γειτονικής χώρας. 

SO FUCKING WHAT.

Αφού είναι από την Αλβανία η κοπέλα, τι να κάνουμε? Να απαρνηθεί την γενέτηρά της επειδή προσβλήθηκαν μερικοί εθνικόφρονες μπαστουνόβλαχοι από την Κηφισιά και τα Νέα Μουδανιά? Ας κάνει τον αετό και ας τον φοράει και σε μπλουζάκι όταν τραγουδάει, τα κατά τα άλλα, βοθρολύματα που καταναλώνει ο μέσος Έλληνας στις νυχτερινές πίστες. Δεν με ενοχλεί, δεν με ενόχλησε και δεν θα με ενοχλήσει ποτέ. 

Ξεχνάμε μάλλον πως η χούντα δεν υπάρχει και δεν θα ξανά υπάρξει. Οι ρίζες του ανθρώπου δεν αλλάζουν και δεν πρέπει να καταπιέζονται για να βρισκόμαστε παράλληλα με τα φρονήματα των εθνικιστών του τόπου.

Να τονίσω όμως πως θεωρώ λίγο άστοχη την επιλογή της στιγμής που το έκανε, μιας και εκπροσωπεί μια ολόκληρη χώρα στο μεγαλύτερο φεστιβάλ gay μουσικής. Που η ποιότητα μουσικής του δυστυχώς, κάνει τα κλαρίνα στο παζάρι του Άγιου Παντελεήμονα να φαντάζουν λίγο πιο γλυκά στο αυτί. 

Έτερον εκάτερον όμως. 

Οι μαχητές του πληκτρολογίου φωνάζουν πως το σύμβολο που σχημάτισε (βλ. ο αετός της σημαίας) είναι του UCK και δηλώνει τις επεκτατικές τάσεις της Αλβανίας στις γύρω περιοχές. Φυσικά και θα εστιάσουν εκεί οι τρόφιμοι του Μιχαλολιάκου, μιας και ψάχνουν ευκαιρία και φουσκώνουν τα μούσκουλα του εθνικισμού στα internet fora. Μέχρι εκεί μπορούν τα παιδιά.

Είπαμε όμως, έτερον εκάτερον. 

Και επειδή ματώνω για εσάς σαν άλλος Jesus Christ, διάβασα μερικά από τα σχόλια του άρθρου από ένα γνωστό ενημερωτικό site. Ξεχώρισα 5 και τα παρουσιάζω παρακάτω, για να πάρετε μια γερή δόση από τον πολιτισμό που μπορεί να εκφέρει ο μέσος χρήστης του ιΝΤΤΤΤερΝΕΕΕΕΕΕ:

Ο έξυπνος
Αναζητώ την λογική στις σελίδες του YouPorn και δεν την βρίσκω. Στείλτε βοήθεια.
Είναι στρατηγός και τα λέει τσεκουράτα!
Καλά το ξεκίνησε ο Παναγιώτης, αλλά στο τέλος μας τα χάλασε. 
Πχοιότητα με την οκά.

Κλείνοντας να πω το εξής: Από όπου και να είσαι, από όπου και εάν κρατάει η σκούφια σου, ότι χρώμα και να έχει το δέρμα σου, όποιον θεό και εάν λατρεύεις, εάν είσαι ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ είσαι ευπρόσδεκτος.

Τσακίστε τους φασίστες, που λέει και η Original της πρωταθλήτριας ΑΕΚ

-Lcfr.
ΥΓ. Για το καλό σας, μην διαβάζετε ΠΟΤΕ σχόλια. Εκεί θα βρείτε χαμένες ράτσες, σεξουαλικά καταπιεσμένων ανθρώπων, που εξωτερικεύουν ότι οχετό δεν μπορούν στην καθημερινότητά τους.

No comments: