Monday, January 7, 2019

Jumbo BEBE

Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα ένα φαινόμενο που μου είναι φρέσκο σαν τα ψάρια της λαϊκής αγοράς Δευτέρα πρωί. Ίσως να είμαι έξω από το λούπ και να έχω χάσει σημαντικά επεισόδια από τα τελευταία τρέντς (μην χέσω). Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε έχω μείνει πραγματικά πολύ πίσω και ζητώ συγγνώμη γυμνός και γονατιστός μπροστά σας. 

Τα απεχθή celebrity news δεν εστιάζουν πλέον στα σουτιέν και στις ζαρτιέρες που εκτέθηκαν το σαββατοκύριακο στα σκυλάδικα και στα gala, ή στις φρέσκες αλλαξοκωλιές που κάνουν οι διάσημοι αναμεταξύ τους, σαν άλλο Beverly Hills 90210, αλλά σπρώχνουν πολύ τις εγκυμοσύνες αυτών. 

Βέεεβαια...

Το κουτάλι με το οποίο ταΐζει το υπνωτισμένο κοινό ο κίτρινος τύπος, είναι σε ροζ απόχρωση. Όχι σεξουαλική όπως τα παλιά καλά χρόνια της Τατιάνας, αλλά μωρουδιακή και με υπερήφανο σπόνσορα τα Jumbo BEBE.

"Έγκυος η τάδε τραγουδίστρια", "ανέβασε φωτογραφία του θετικού predictor η  διάσημη ηθοποιός" και άλλα τέτοια εκπληκτικά στολίζουν ένα μεγάλο μέρος των άρθρων στις μέρες μας. Και αναρωτιέμαι με την σειρά μου: 

Γιατί συνάνθρωποι?

Γιατί να απασχολεί την κοινή γνώμη που η Στέλλα Μπετσετσάκου είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα? Γιατί κυρία Μπαλοδήμου μου, ανεβάζεις φωτογραφία μέσα από το πρώτο υπερηχογράφημα? Τι κερδίζω σαν άνθρωπος εάν μάθω πως η Κάτια Μπουλέ έκανε καισαρική και το βρωμόπαιδό της είναι υγιέστατο και έχει μια ελαφριά ροπή προς το μπάσκετ και την ιατρική?

Μήπως γιατί αυτές οι σημαντικές προσωπικότητες, επιτέλους, θα αφήσουν την συνέχειά τους στον πλανήτη και μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι? Ή μήπως είναι μια συνολική προσπάθεια να πάρουμε σειρά εμείς οι επόμενοι, μιας και το ελληνικό στοιχείο κάθε χρόνο μειώνεται σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές? Monkey see, monkey do, ένα πράμα?

Αντιλαμβάνομαι πως ο πραγματικός λόγος είναι η ματαιοδοξία και η αχόρταγη ανάγκη της νέας φουρνιάς ανθρώπων να μοιράζονται τα πάντα στα σόσιαλ μίντια, μπας και μασουλήσουν κανένα like, αλλά εξακολουθώ και αναρωτιέμαι φωναχτά:

Γιατί κυρία νοικοκυρά, καταναλώνεις τέτοια θέματα? Γιατί σε ενδιαφέρει η εγκυμοσύνη της εκάστοτε τραγουδίστριας τόσο πολύ, που τα media αναγνωρίζουν την ταχύτητα με την οποία πατάς το κλικ και την δίψα σου για περισσότερο, με φυσικό επακόλουθο να ζούμε περικυκλωμένοι από παρόμοια τέτοια μπάσταρδα άρθρα?

Ας μου απαντήσει κάποιος γαμώ το φελέκι μου γαμώ και εάν η απάντηση με ικανοποιήσει, θα πάω εδώ δίπλα στο φαρμακείο, θα αγοράσω ένα πρεντίκτορ και θα κάνω τέστ μπας και γίνω μάνα και με αφήσουν επιτέλους να μπω στο διάσημο Facebook Group "Μανούλες του Facebook"... (εσωτερική προτζεκτίλα εμετού)

Επαναλαμβάνω, φάκ μάι φέλεκ, φάκ. 

Non Serviam
-Lcfr.

PS. Α και που είστε, εσείς που διαβάζετε και έχετε παιδιά: Κάνατε που κάνατε την μαλακία και πολλαπλασιαστήκατε, κάντε τουλάχιστον ένα δώρο στο παιδί σας: Μην το ανεβάζεται στα κοινωνικά δίκτυα. Είναι στενάχωρο και κρίμα. Αίντε πχιά.

No comments: