Saturday, January 31, 2009

Everything Invaded

Sue me.

Sue me, για την, σχετικά, μεγάλη απουσία μου.

Βλέπεις, φίλε αναγνώστη τα πράγματα καθημερινά κρύβουν εκπλήξεις. Εκπλήξεις που, άλλες μπορεί να σε αποσυντονίσουν πραγματικά, αλλά πολλές από αυτές μπορεί να σε κάνουν να μπεις στο Zone που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι.

Zone.

Σε αυτό είχα μπει την εβδομάδα που μας πέρασε μιας και κατάφερα (επιτέλους) να καταλάβω προς τα πού θέλω να βαδίζω συνολικά στην ζωή μου. Επαγγελματικά και προσωπικά. Σε αυτό, έχουν συμβάλει πολλά άτομα τα περισσότερα από αυτά είναι τριγύρω μου (ή μάλλον εγώ είμαι τριγύρω από αυτά) στον επαγγελματικό μου χώρο.

Ο "Αστίατρος" μπορεί να ζει με πάθος την ώρα του παιδιού καθημερινά, (στην σωστή και κατάλληλη στιγμή) και ταυτόχρονα να χαϊδεύει μέχρι σεξουαλικού σημείου, την μικρή τούφα μαλλιών στο αριστερό μέρος του κεφαλιού του. Μπορεί να σου μιλάει σαν ένας πεπειραμένος γέροντας μασόνος ενώ χαϊδεύει μέχρι σεξουαλικού σημείου, την μικρή τούφα μαλλιών στο δεξί μέρος του κεφαλιού του. Μπορεί να προσπαθεί να μάθει, λίγα πράγματα για τους υπολογιστές προσηλωμένος στον συνακροατή του (που προφανώς ξέρει περισσότερα) ενώ χαϊδεύει μέχρι σεξουαλικού σημείου και τις δύο μικρές τούφες μαλλιών στο πλαϊνό μέρος του κεφαλιού του. Μα καλά... πόσα μαλλιά έχει αυτό το παιδί...

Η "μαύρη γαζέλα" να είναι, ο άνθρωπος που κάθε του κουβέντα μπορεί (και τις περισσότερες φορές να) έχει πολλαπλά νοήματα-υπονοούμενα-μπηχτές-πικρίες-σπόντες, ενώ εσύ προσπαθείς να την ερμηνεύσεις. Για να το καταφέρεις όμως αυτό και να ακολουθείς στην εκάστοτε κουβέντα, πρέπει να έχεις μετρήσει πολλές ώρες εξάσκησης... Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το μαγνητοφωνάκι... (εξ' ου και το δεύτερο ψευδώνυμο: ΔΙΔΑΚΤΟΡ)

και τέλος...

Ο "Θαλασσοπόρος". Που ότι και να κάνει, ρε γαμώτο, δεν μπορεί να πάει στην Ιαπωνία με το φουσκωτό... αλλά μέχρι τον Μαραθώνα, σίγουρα. (με μία μικρή αμφιβολία μιας και αδιαφορούμε για τα χαμηλά μποφόρ). Φυσικά δεν ξέρουμε τι παρέα μπορεί να βρίσκεται μέσα στο φουσκωτό, μιας και καθημερινά, αποκαλύπτονται νέες πτυχές στις προτιμήσεις του...

Οψόμεθα.

Well, το team αυτό με τον σωστό συντονισμό μπορεί να βγάλει καλά αποτελέσματα.
Αδιαφορούμε για την επαγγελματική αλητεία:



....και προχωράμε!!

G'luck and keep the iron Hot.

On other news,

Πως μπορεί να σου γυρίσει η διάθεσή, μέσα σε χρόνο dt?

Θα σας πω.

Είμαι comic collector από τα παιδικά μου χρόνια. Σήμερα έπεσα πάνω σε αυτή την φωτογραφία (panel από αμερικάνικο comic) που νομίζω θα είναι το motto μου για το 2009 και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τυπώσω μπλούζα με το ακόλουθο δίστιχο:



YOU HAVE TO GET OUT OF HERE!!!!

YOUR VAGINA IS HUNTED!!!!

Νομίζω πραγματικά ότι μετά από αυτό, τα έχω δει όλα στο στερέωμα του αμερικάνικου Comic.

Για όσους ενδιαφέρονται ο ζωγράφος / σεναριογράφος είναι ο Jim Balent και το comic λέγεται Tarot #56.

Τρέχω e-bay για αγορά...


Πάει και ο Ιανουάριος.

Ο οποίος Ιανουάριος για εμένα έκρυβε πολλά καινούργια μουσικά ακούσματα. Καθυστερημένα μεν, καινούργια δε.

Βλέπε αυτό το καταπληκτικό τραγούδι από τους Rotting Christ με τον τραγουδιστή των Πορτογάλων Moonspell, Fernando Ribeiro, με τίτλο Among two storms. Νομίζω πως είναι από τα ελάχιστα καταπληκτικά ελληνικά τραγούδια που στέκονται άνετα στον τομέα τους, αν και είναι τραγούδι του 1997.



Speaking of Moonspell, στις 25/1/2009 και ημέρα Κυριακή, τραγούδησαν οι εν λόγω Πορτογάλοι στο Fuzz. Διάβασα εδώ το Review της συναυλίας και ακολουθούν 2 youtube videos που μπορείτε να πάρετε μία ιδέα για το τι έγινε.
Moonspell Scorpion Flower Live @ Athens Fuzz



Moonspell Everything Invaded Live @ Athens Fuzz




Τα βλέπεις Αστίατρε?

Εκεί θα μπορούσαμε να είμαστε και εμείς, αλλά όοοοοχι. Εσύ μπορείς να πιπιλίζεις και να παίζεις το χαρτί του γάμου σου, αλλά μέχρι πότε...

Θα ακολουθήσει και αυριανό post. (το πρώτο του Φεβρουαρίου)

....Άλλο....



>Pshoo< >Pshoo<

Hephasto.

No comments: