Friday, March 23, 2018

Μαρινάκης. Αυτή η αθώα περιστερά.

Όχι δεν έγινε ξαφνικά πολιτικό το blog αυτό, αλλά πριν λίγες ώρες έσκασε το θέμα του Βαγγέλη Μαρινάκη και πρέπει να σχολιάσω τα γύρω-γύρω. 

Ασκήθηκε, λέει, ποινική δίωξη στον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού, για διακίνηση, αποθήκευση, χρηματοδότηση και κατοχή ναρκωτικών, συμμετοχή και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ξέπλυμα μαύρου χρήματος από παράνομες δραστηριότητες, λαθρεμπορία κλπ. Και όλα αυτά για το πλοίο Noor1 που βρέθηκε χωρίς πλήρωμα και με κάτι τόνους ναρκωτικά πριν κάποια χρόνια.

Αναρωτιέμαι ο δύσμοιρος και νομίζω δικαιολογημένα. Γιατί το θέμα αυτό δεν το αναπαράγουν αρκετά μέσα ενημέρωσης? Αβαβά στην προεδράρα μην κόψει το μεροκάματο? "Αγαπητό" Πρώτο Θέμα, γιατί ασχολείσαι ακόμα με την Σπυροπούλου και δεν έχεις γράψει γραμμή για το θέμα αυτό? 

Τώρα θα μου πεις, την δημοσιογραφική έρευνα την είχε ξεκινήσει το "ΜΑ" του ΘΕΜΑτος, ο ΜΑκης Τριανταφυλλόπουλος, που όπως ξέρουμε είναι πλέον το αγκάθι στο πλευρό του "ΘΕ"μου Αναστασιάδη, αλλά εδώ μιλάμε για ένα σκάνδαλο μεγατόνων που μέχρι και οι αθλητικές ιστοσελίδες και ραδιόφωνα το αναφέρουν.

Βέβαια όταν στα πράγματα εμπλέκονται συμφέροντα και εισροή πολλών χιλιάδων ευρώ, είναι λογικό να προσανατολίζεις την προσοχή του κοινού σου και να ξεχνάς πως είναι υποχρέωσή σου να τους ανοίγεις τα γκαβά. 

Ολυμπιακάρες μου, εσείς που χειροκροτάτε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και πίνετε νερό στο όνομά του, αναρωτιέμαι. Εάν τα παιδιά σας αύριο μεθαύριο μπλέξουν στα ναρκωτικά που ο ίδιος πρόεδρος έχει φέρει στην χώρα, τι θα λέτε? Αβαβά στο παιδί σου δεν μπορείς να κάνεις. 

Ή μήπως στον βωμό του ολυμπιακού φρονήματος τα πάντα είναι συγχωρητέα μπας και κάνει καμία μεταγραφάρα το καλοκαίρι και τρελάνει τον Πειραιά?

Δεν πλανώμαι σε σε ονειρική πλάνη. Ξέρω πολύ καλά πως και ο πρόεδρος της ομάδας που υποστηρίζω από 6 χρονών, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δεν είναι άγιο παιδί και σίγουρα δεν πιστεύω πως είναι πεντακάθαρος. Όπως φαντάζομαι δεν είναι και ο Σαββίδης του ΠΑΟΚ και οι επιχειρηματίες που βρίσκονται στο τιμόνι άλλων ομάδων. Όμως εάν έσκαγε τέτοια είδηση για τον πρόεδρο της ομάδας μου, θα ήμουν ο πρώτος που θα πέταγα λίθο. 

Και μάλιστα τσιμεντόλιθο βγαλμένο από την Αγιά Σοφιά. 


Non Serviam ρε.

-Lcfr.

No comments: