Wednesday, August 12, 2009

Top 10

Μάζεψα από εδώ, μάζεψα από εκεί... την βρήκα την άκρη.

Και φυσικά την μοιράζομαι μαζί σου, αδερφέ αναγνώστη.

Ακολουθεί το τοπ 10, από φωτογραφίες που αποτυγχάνουν τον σκοπό τους εξ' αιτίας του Background. Ή μιας μικρής (ή μεγάλης σε μερικές περιπτώσεις) λεπτομέρειας.

Γιααα πάμε...


10. Το να περπατάς αμέριμνος στην παραλία, όταν είσαι έτσι... την ώρα που 30+ μπικινάκια προσπαθούν να οργανωθούν για κάτι... (το "τι" το αφήνω στην φαντασία σου αδερφέ) ενώ ένας δύσμοιρος φωτογράφος προσπαθεί να αποθανατίσει την στιγμή, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!



9. Τώρα τι να πω. Να πω ότι με πιάνει κατάθλιψη? Έχω δύο απορίες. Πρώτον: ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ? Και Δεύτερον: Μα καλά, εκεί βρήκαν τα κοριτσάκια να βγάλουν αναμνηστική group φωτογραφία? Την ώρα που το τυπάκι μας, κάνει κάτι στην κολόνα? (το κάτι πάλι το αφήνω στην φαντασία σου) Δηλαδή έλεος. Αφήστε το αγόρι μας, να την βρει με τη νέα του κοπέλα... Τσκ τσκ τσκ. ΑΙΣΧΟΣ.



8. Πραγματικά. Και εγώ κυκλοφορώ έτσι στο σπίτι, αλλά δεν τυχαίνει να βγαίνω φωτογραφίες με άλλες για να μπερδεύω τον κόσμο για το ΠΟΙΟΣ από τους δύο είναι η νύφη... Πρέπει να προσέχουμε ρε παιδί...



7. Ναί καλά το φαντάστηκες... Το μεγαλύερο στήθος, από τις κοπέλες... το έχει ο κύριος στην θάλασσα... Αδερφέ! κράτα την Ελλάδα όμορφη!! ΦΟΡΑ ΣΟΥΤΙΕΝ. Για το καλό όλων μας.




5. Εδώ η κοπέλα έχει πάρει το καλύτερό της ύφος. Δεν ξέρει ότι καραδοκεί ένα κοκκινότριχο ΤΕΡΑΣ πίσω της...



4. Κοπελιά... Μετά τα σκουπίδια ... να μαζέψεις και το παιδί σου από το πάτωμα, πριν προσπαθήσεις να μας ανάψεις... (έρμ.. πριν το μαζέψεις σκούντα το να δεις εάν ζει, γιατί δεν το βλέπω και πολύ καλά...)



3. Ο Scooby-Doo, είναι απογοητευμένος μαζί σου και για αυτό που φοράς... Απογοήτευσες τον Scooby-Doo... ντροπή σου...



2. Η άλλη άφησε το παιδί της στο πάτωμα... εσύ τουλάχιστον σεβάσου τον Παππούλη που κοιμάται... Τράβα σε άλλον καθρέφτη... Σεβασμός στην τρίτη ηλικία σου λέει μετά...



1. Τι να πω εδώ... Ό,τι και να πω, θα είναι λίγο... Ψτ, κοπελιά? Πέραν του ότι σε βγάζουν φωτογραφίες την ώρα που βγάζεις τα μάτια σου μέσα σε ένα αμάξι, μέρα μεσημέρι, σε παίρνει και μάτι ένας πιτσιρικάς στο πίσω κάθισμα... Τι? Δεν σε ενοχλεί? Την βρίσκεις? Οκ οκ. Δικό μου λάθος... Συνέχισε.



Αυτά για τώρα. Άντε έχουμε και δουλειές.

Non Serviam
-L.

No comments: