Saturday, June 27, 2015

Weekly Internet Conclusions

Τα 6 συμπεράσματα που έβγαλα από την χρήση του Internet, τούτη την εβδομάδα.

  • Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, νιώθουν μεγάλη ανάγκη να δείξουν τι ψηφίζουν. Με κάθε ευκαιρία σε όποια άρθρα έχουν αρκετά σχόλια, άσχετα με το περιεχόμενο τους, τα θεωρούν παιδική τους χαρά και διατυμπανίζουν τα πολιτικά τους πιστεύω. Ούτε ΠΑΣΟΚτζής την δεκαετία του '90 τέτοια πώρωση. (Εχθές διάβασα τέτοιου είδους σχόλια, άκουσον άκουσον, σε άρθρο για μεταγραφή ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ)
  • Οι κύριες που βγάζουν τα σωματικά τους "καλούδια" σε δημόσια θέα στο Instagram πήραν 2 μέρες άδεια. Η πρώτη ήταν για την ημέρα του πατέρα πριν μια εβδομάδα και η δεύτερη εχθές όταν ψηφίστηκε η νομιμοποίηση των ομοφυλοφιλικών γάμων. Την πρώτη, μας έδειξαν πόσο αγαπάνε τους υπερήφανους πατεράδες τους και την δεύτερη μας επιβεβαίωσαν στα χρώματα του ουράνιου τόξου ότι η "Αγάπη κερδίζει". Μην ανησυχείτε επέστρεψαν με μεγαλύτερη διάθεση στα sexy selfies, που θυμίζουν αργό και βασανιστικό στριπτίζ.
  • Tο Ιnternet δεν μπορεί να συγκρατηθεί και δεν έχει την στοιχειώδη  παιδεία. Γεμίζει αυτόματα spoilers του Game of Thrones και έτσι ξετσίπωτα καταστρέφει την σειρά για εμάς, που δεν έχουμε φτάσει ακόμα στα τελευταία επεισόδια. Α, και που είστε, ο Bruce Willis στην 6η Αίσθηση είναι νεκρός από την αρχή της ταινίας. Για να μάθετε.
  • Το Internet, φοβάται τον ίσκιο του, είναι υπερπροστατευτικό και συνάμα καχύποπτο. Ακόμα και ο Αρκάς ανήκει σε πολιτικό στρατόπεδο, είναι βαθιά αντιπολίτευση, κατάσκοπος των Ρώσων και τζιχαντιστής αυτόχειρας. Απειλεί, στοχεύει και υπόγεια υπονομεύει την παρούσα κυβέρνηση με κάθε stripάκι του. Ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε πως είναι εξωγήινος, εξ' ου και η επιστροφή του Mulder και της Scully στο X-Files τον Ιανουάριο του 2016. Όλα δένουν... Illuminati mother fuckers!
  • Ένα μεγάλο μέρος του λαού (που εκφράζεται μέσω του Internet) στο επερχόμενο δημοψήφισμα θα γράψει "Γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια". Ίσως είμαι ένας από αυτούς. Αναποφάσιστος μια ζωή...
  • Τα #hashtags είναι ίσως η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχει εφεύρει το Internet, στην προσπάθειά του να ικανοποιήσει την απύθμενη πείνα του για προσοχή. #fuck #your #hashtags, #no #one #CARES

Πόσο αγαπώ να σε μισώ Internet. 
Σε ευχαριστώ για όλα...

-Lcfr.

No comments: