Monday, June 1, 2015

June Jenna Jameson

Ο Ιούνιος είναι γεγονός. 

Που αυτό, πέρα από την ζέστη, τον ιδρώτα και τα ενοχλητικά κουνούπια, θα πει πως οι γυναίκες μικρής και μέσης ηλικίας, θα ελαττώσουν τόσο πολύ τα ρούχα τους, σε σημείο να δημιουργούν κυκλοφοριακό στους δρόμους και μικροατυχήματα στα στενά. (για το καλό αυτού του άρθρου αγνοώ τις kougars και τις μεγάλες σε ηλικία κυρίες που έχουν ξεχάσει τι αριθμό γράφει η ταυτότητά τους αλλά εξακολουθούν να ντύνονται από τa Zara)

Μαζί με αυτά τα ομολογουμένως άσχημα γεγονότα, προκαλούν και πολλά, ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ζευγάρια να καβγαδίζουν, μιας και ο άνδρας της υπόθεσης τόλμησε να κοιτάξει την κοπέλα στο απέναντι τραπέζι που είναι ένα βήμα πριν από την Playboy φωτογράφιση. 

Εντάξει εγώ είμαι καλός άνθρωπος και πιστεύω πως η κοπέλα έρχεται από την Αφρική σαν άλλος Κωνσταντάρας και ζεσταίνεται λίγο παραπάνω. Έτσι το εξηγώ. Συμβαίνει αυτό , ή έχει διαβάσει την βιβλιογραφία της Jenna Jameson και ακολουθεί κατά γράμμα τα βήματα της μεγαλομάνας βασίλισσας πορνοστάρ. 

Σίγουρα πολλοί από εσάς θα με θεωρείτε πουριτανό, αλλά ακούστε με πριν με σταυρώσετε. 

Όσο και να μου αρέσει το θέαμα που μας προσφέρετε κοπελίτσες με τα topάκια και τα σέξι σορτσάκια το καλοκαίρι, μήπως, λέω μήπως, να συμφωνήσουμε σε κάποιο όριο και να μην το ξεπερνάμε? 

Έτσι για να έχουμε να δούμε κάτι την πρώτη νύχτα του γάμου. 

Κρίμα είναι. 

-Lcfr. 

No comments: