Tuesday, August 11, 2015

Home Sweet Home

O Tommy Lee είναι μια αδικημένη φυσιογνωμία.

Ο Ελληνοαμερικάνος μουσικός (γεννημένος στην Αθήνα) με ιδιαίτερα μεγάλο φάσμα ταλέντου, έχει την ατυχία η φήμη του να προέρχεται περισσότερο από τον πολυετή γάμο του με την Pamela Anderson και διάφορα άλλα μοντέλα και πολύ λιγότερο από την μουσική του σταδιοδρομία, ειδικά στους Mötley Crüe σαν Drummer και αργότερα solo. 

Δεν είμαι ιδιαίτερα μεγάλος "φίλος" της μουσικής του ή του ίδιου γενικότερα, αλλά πρέπει να αναγνωρίσω πως όταν θέλει τον κάνει τον μουσικό του κρότο κι ας είναι απαλός.

Δεν μπορώ να θυμηθώ εάν έχω ξανά ανεβάσει παλιότερα το τραγούδι που ακολουθεί, αλλά θυμάμαι πότε το άκουσα για πρώτη φορά. Ήταν στο τέλος ενός επεισοδίου από την σειρά Californication, που ένα πιάνο κλείνει μια ιδιαίτερα φορτισμένη σκηνή.

Και φυσικά ήταν το πιάνο του Tommy Lee, που εκτελούσε το παλιό τραγούδι των Mötley Crüe με τίτλο "Home Sweet Home", με χροιά αργής μπαλάντας. Η αλήθεια είναι πως το τραγούδι που χρονολογείται στο 1985, δεν το ήξερα και όταν άκουσα το αυθεντικό δεν μου άρεσε ιδιαίτερα (full 80s). Η ραχοκοκαλιά όμως που μου έμαθε ο Tommy Lee με την δική του έκδοση, υπήρχε διάχυτη.

Για ακούστε το και εσείς και κρατήστε τις εντυπώσεις. 


I'm on my way,
Just set me free,
Home Sweet Home.

-Lcfr

No comments: