Thursday, September 7, 2017

Gianluigi Macron

Χαμός από την επίσκεψη Μακρόν σήμερα και σαν από μηχανής θεός,  νιώθω υποχρέωση να την σχολιάσω αντικειμενικά. 

Ίσως να στάξω λίγο δηλητήριο. 

Ίσως. 
Δηλαδή μάλλον. 
Που σημαίνει σίγουρα. 

Προσδεθείτε, απογειωνόμαστε.  

Ήρθε σαν τον λευκό σίφουνα Azax και αναρωτιέμαι, τι αποκομίζουμε από την βαρυσήμαντη αυτή βίζιτα? 

Πως: 
  1. Η γυναίκα του και σε ελληνικό έδαφος και υπό το φως του λαμπρού Ελληνικού ήλιου είναι μοιάζει έντονα με τον έξω από 'δώ. Δεν προνόησαν τα γαλλάκια να ζητήσουν από τα ελληνικά κανάλια τηλεόρασης, να τους προμηθεύσουν τους ειδικούς προβολείς που χρησιμοποιούν για να δείχνουν την Πέγκυ Ζήνα και την Ελένη Μενεγάκη σαν απόφοιτες Λυκείου.
  2. Ο makeup artist του Μακρόν καλά κάνει και παίρνει 33.000 ευρώ τους 4 μήνες. Τεκνό σου λέω ο πρόεδρος ρε. Μπουκιά και συχώριο. Για να μην σου πω πως η Περιστέρα, (η σύζυγος του Alexis βρε), σήμερα το βράδυ θα ονειρεύεται την γαλλική μπαγκέτα του επισκέπτη. Βλέπετε εδώ ο δικός μας, παίζει αναπληρωματικός ακόμα και στην βουλή. 
  3. Οι ελληνικοί δρόμοι, και οι στάσεις του μετρό, δίκαια και απαραίτητα κλείνουν για να περάσει αυτή η διασημότητα. Στα κομμάτια οι ανάγκη του Έλληνα φορολογούμενου ρε συ. Ορίστε? Θες να κατέβεις στην στάση Μέγαρο Μουσικής? Είσαι Μακρόν νυχτωμένος (πρέπει εδώ να δηλώσω πως γελάω μόνος μου με αυτό το λογοπαίγνιο. Υπάρχει πρόβλημα??). Να ερχόταν κανένας Τζάστιν Μπίμπερ να πει το Ντεσπασίνο? Κλείστα όλα! Κατέβασε ρολά! Μην αφήσεις τίποτα ανοιχτό! Και εάν έχεις την καλοσύνη, κλείσε και τα μπούτια της Μαρίας της πρώην μου, που τα είχε μόνιμα ανοιχτά και διαθέσιμα για τον κάθε ένα. Άντε να σε δω αγόρι μου...
  4. Μάθαμε επίσης πως ο Μακρόν μιλάει άπταιστα Ελληνικά. Ίσως, λέω ίσως, καλύτερα από τον μέσο ντόπιο μαθητή γυμνασίου-λυκείου. LOL.

Α και που είστε? Παραδέχθηκε το τεκνό πως η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, είναι λάθος της Ευρώπης. Που να ήξερε ο αδαής, πως από αυτά τα άγια χώματα έχει περάσει Ανδρέας "Τσοβόλα δώστα όλα" Παπανδρέου, Κωνστάκης "σουφφφλάκια και Playstation" Καραμανλής και φυσικά ο επίσημος καθυστερημένος Γιωργάκης "Λεφτά Υπάρχουν" Παπανδρέου. Γάλλοι ερασιτέχνες παιδάκι μου. Γι' αυτό τα Renault αυτοκίνητα είναι κάτι σαν τα Samsung κινητά και σκάνε λες και είμαστε στην Χίο το Πάσχα.

BONUS: (επειδή έτσι) Δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως η επίσκεψη Μακρόν, μας έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Βέεεβαια. Η κεφαλή του κράτους, πιο λευκή και από την κορυφή του Everest. 

Αυτά για τώρα. 
Θα επιστρέψω σύντομα με ανάλυση άλλου βαρύγδουπου γεγονότος. 

-Lcfr.

No comments: