Wednesday, April 18, 2018

Marie Claire

Ρε τι έχουμε πάθει βραδιάτικα. 

Φίλος αναγνώστης μου έστειλε πριν λίγο με email, το τελευταίο άξιο βραβείου άρθρο της κυρίας Έλενας Φάκου, στο Marie Claire. 

Διαβάστε τίτλο παρακαλώ και κρατήστε ένα κουβαδάκι για όποιες στομαχικές διαταραχές:

"Τρία πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις στο σεξ πριν τα 30"

Πριν αρχίσω το σκάψιμο, μια ειλικρινέστατη ερώτηση στην αρθρογράφο. Ελενίτσα μου, τι ξέρεις εσύ από το τι σεξουαλικά κάνουν οι 20αριδες το 2018 και δίνεις και συμβουλές? Όταν εσύ ήσουν σε εκείνη την ηλικία, μόλις είχε μπει το 2000. Όλα αυτά σου είναι μια θολή ανάμνηση. Ή μήπως ξεχνάς την ηλικία σου? Μια ματιά στην ταυτότητα θα σε πείσει και ίσως σε στεναχωρήσει κομματάκι. 

Δεν είμαι υπερβολικός όταν λέω πως μιλάμε για τον βόθρο της ελληνικής αρθρογραφίας. Αλλά θλίβομαι που δεν έχει υπάρξει ένας σοβαρός άνθρωπος να της πάρει το πληκτρολόγιο από μπροστά της. Μην ξεχνάτε παρόλα αυτά πως, γράφοντας τέτοια βοθρολύματα κάποιος φουκαράς την πληρώνει κι από πάνω. Είτε με την λέξη, είτε με το κλίκ. 

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι πως υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που παραμονεύουν και με ενημερώνουν για τα διαμάντια της, ίσως, σημαντικότερης αρθρογράφου που έχει γεννήσει ο ελληνικός πολιτισμός τα τελευταία 50 χρόνια.

Συνέχισε έτσι Ελενίτσα. Κάθε φορά που πατάς το κουμπί publish, τα φώτα σου κάνουν πιο έντονο το γαλάζιο του ελληνικού ουρανού.

-Lcfr.

ΥΓ. Για περισσότερα για το Πρώτο Θέμα, το Marie Claire και την προαναφερθείσα κλικι κλίκι εδώ
ΥΓ2. Θέλεις να ενημερώσεις και εσύ για κάτι άξιο αναφοράς? Στείλε mail: youlcfr@gmail.com

No comments: