Monday, March 7, 2011

Mistakes 2011

Screw you mistakes!!

Την στιγμή που γράφω αυτές εδώ τις γραμμές, είμαι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τα λάθη που έχω κάνει μέσα στο 2011. Μέσα σε κοντά 3 μήνες το σύνολο των λαθών που έχω κάνει, είναι μεγαλύτερο από όσα έκανα ΟΛΟ το 2010.

Αν αναλογιστώ ότι μετράμε την 66η ημέρα του 2011, σε συνδυασμό με τις ώρες που καταναλώνω για ύπνο, μπορώ να βγάλω εύκολα το συμπέρασμα ότι η αναλογία ώρες/λάθη είναι αρνητική...

ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΗ και αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει για το υπόλοιπο του έτους...

Βέβαια δεν μετανιώνω για τα μέχρι τώρα λάθη μου. Σίγουρα από αυτά μπορώ να βγάλω θετικά στοιχεία ή έστω να κέρδισα διάσπαρτες στιγμές ευτυχίας, αλλά να είστε σίγουροι ότι δεν αξίζει.

Όχι.
Δεν αξίζει.

Φαντάζομαι θα γνωρίζετε πως λειτουργούν τα ναρκωτικά στον άνθρωπο. Τα παίρνεις, είσαι χαρούμενος και ζεις την ζαχαρένια ψευδαίσθηση που απλόχερα σου προσφέρουν (ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΏΡΑ) και μετά είσαι χάλια. Χάλια μέχρι να ξανά πάρεις την ίδια, η μεγαλύτερη δόση.

Κάτι αντίστοιχο με την εξάρτηση των ναρκωτικών ζούσα και εγώ το τελευταίο διάστημα. Και ξέρετε, όταν γνωρίζεις ότι αυτού του είδους τα "ναρκωτικά" είναι και θα είναι διαθέσιμα σε εσένα οπότε τα θελήσεις, με ένα κλικ του εγκεφάλου, ξενερώνεις και τα αφαιρείς οριστικά από την ζωή σου.

Για το δικό σου κάλο!

Μην ξεχνάτε τα λάθη σας αδέρφια. Απλά και σιγά-σιγά να τα διαγράφετε ένα προς ένα. Δύσκολο θα μου πεις, άλλα έχει τεράστια σημασία για την βελτίωση του ανθρώπου. Έχει τεράστια σημασία για τον άνθρωπο που αντικρίζεις το πρωί στον καθρέπτη.

Friendly tip, που συνδυάζεται καταπληκτικά με την σημερινή ταραμοσαλάτα: Να ξεκινάτε από τα δυσκολότερα και μεγαλύτερα λάθη, and work your way down. Έτσι όταν διαγράφεις με επιτυχία το δύσκολο, θα έχεις μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση για το επόμενο, που ουσιαστικά θα είναι μικρότερου μεγέθους...

Mistakes?
Nahh, I don't retrace them.

I just move on and mentally erase them.
Never settle for less.
Non Serviam.

-Lcfr.
Ps. Again, συγγνώμη που για άλλη μια φορά, έκανα ένα προσωπικό μου θέμα, post στο Προσωπικό μου Blog...
....
wait... WHAT?

No comments: