Thursday, October 14, 2010

New Readers

Με αυτό το post θα προσπαθήσω να περιγράψω το πόσο όμορφα αισθάνομαι όταν μαθαίνω ότι έχω καινούργιους (καθημερινούς ή περιστασιακούς) αναγνώστες.

Την στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές είμαι στο πούλμαν και γυρίζω από την δουλειά μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο όμορφα αισθάνθηκα όταν ένας γνωστός (και από ότι καταλαβαίνω μελλοντικός φίλος) μου είπε στο τηλέφωνο, ότι του αρέσει ο τρόπος που γράφω... Ειδικά όταν έκανε εκτενή μνεία στην χρήση της γλώσσας ένιωσα απίστευτα!!
Τς τς τς
ΦΥΣΙΚΑ και μιλάμε για την Ελληνική γλώσσα, you horny little bastards!! ;)

Αυτές οι κουβέντες (σε συνδυασμό με τα καθημερινά visits σας) με κάνουν να θέλω να σας γνωρίσω και να σας ευχαριστήσω, όλους!
Έναν-έναν προσωπικά.

Η αλήθεια είναι ότι για μερικούς αυτά που γράφω μπορεί να είναι ανώριμα και αηδίες (τα συγκεκριμένα επίθετα, τα διάβασα πρόσφατα σε κάποιο email). Για άλλους μπορεί να είναι μια απλή διασκέδαση, η δολοφονία άδειου χρόνου.

Το Internet, όπως γνωρίζετε έχει απίστευτη ελευθερία. Δεν σε αναγκάζει κανείς, να επισκεφτείς κάτι που ΠΡΟΦΑΝΩΣ σε χαλάει.

Όμως είμαι εδώ για όλους εσάς. Θετικούς και αρνητικούς. Καινούργιους και παλιούς. Κοπέλια και τσούπρες. όπα-όπα!! Βαστάτε, γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο. Τις τσούπρες, τις προτιμώ κάπως συγκεκριμένα. Να προσέχουν τον εαυτό τους, να είναι ξανθές και να έχουν ιαπωνικά χαρακτηριστικά. A guy can dream huh??

Ευχαριστώ πολύ αδέρφια.
Αλήθεια ευχαριστώ.

Lcfr.
14/10/2010

6 comments:

Anonymous said...

Το έγραψες και μόνος σου -L. Το διαδίκτυο σου προσφέρει απίστευτη ελευθερία επιλογών. Ανοίγεις ιστοσελίδες, διαβάζεις, κρίνεις και αποφασίζεις εκεί όπου θα σταματήσεις. Υπάρχουν επιλογές για όλους...Ο,τιδήποτε και για οποιονδήποτε. Έκαστος στο είδος του :)
Πόσο μάλλον όταν διαπιστώνεις πως οι χειριστές κάποιων ιστοσελίδων χρησιμοποιούν την Ελληνική Γλώσσα ( χμμμμ ας γράψω και την λέξη "Γλώσσα" με κεφαλαία για να γίνει αντιληπτό τί ακριβώς εννοώ ), και τη χρησιμοποιούν σωστά. Ίσως, ελπίζω, εκτός από τα θέματα να είναι και η σωστή χρήση της Ελληνικής ένας λόγος που θα κάνει το counter σου να ανεβαίνει!!
Επομένως επίτρεψέ μου να γίνω εκπρόσωπος των αναγνωστών σου και να ανταποδώσω τις ευχαριστίες!!
Υ.Γ 1: Είναι πολύ ενθαρρυντικό και αισιόδοξο όταν νοιώθεις πως ένας γνωστός τείνει να γίνει ένας καλός φίλος.
Υ.Γ 2: Ας κάνω τώρα και έναν ορθογραφικό έλεγχο μιας και καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια να γράψω μέχρι να ανακτήσω πλήρως τη χαμένη μου προσωρινά όραση!! ;)

我々は感謝 (ας σε ευχαριστήσω και στα Ιαπωνικά λοιπον...)

D.P

Lcfr said...

Συμφωνώ με όσα γράφεις κύριε D.P.

Ο τρόπος που χρησιμοποιείς την γλώσσα σου (...) παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία ή στην αποτυχία...

Παλιότερα είχα γράψει:

"Φαντάσου να σου τύχει ένα "κορμί" αλλά να ανοίγει το στόμα της και να φεύγουν τα βατραχάκια το ένα μετά το άλλο..."

Εκεί τι κάνεις? Τα κλασσικά. Ποδαράκια στην πλάτη κτλ.

Yup, ακολουθώ το ίδιο μοτίβο. Εντελώς τυχαία το μοτίβο αυτό καταλήγει με κάποιον άνθρωπο που έχει τα πόδια του στην πλάτη.

Τυχαίο?
ΝΟΜΙΖΩ!!

あなたを歓迎している

-L.
Ps. Ελπίζω να έχεις βάλει την μεγάλη γραμματοσειρά, μιας και φήμες λένε ότι δεν βλέπεις την τύφλα σου. Γκαβίδι!

Anonymous said...

Κόσμος λέει άλλα δυστυχώς δεν μπορώ να το αντικρούσω... Ευτυχώς έχουν προνοήσει και έχουν δώσει προς χρήση τις μεγάλες γραμματοσειρές!! Αλλά που θα πάει κοντά είναι το Σάββατο οπότε και θα ανοίξουν και πάλι τα ματάκια μου!
Σου παραθέτω εδώ και την άποψή μου για το σχόλιο στο τραγούδι που ανέβασες: " Ίσως να είναι ένα από τα τραγούδια που θα ήθελα να ήταν μεγαλύτερο σε διάρκεια..." Πολλές φορές στα σύντομα και φαινομενικά μικρά βρίσκεις τα μεγαλύτερα και διαρκή. Αρκεί να θέλεις να ψάξεις και να "βουτήξεις" σε αυτά ώστε να μην βάλεις τα ποδαράκια στην πλάτη. ( Προσπαθώ να συναγωνιστώ τον σοφό φίλο σου βλέπεις) ;)

D.P

Lcfr said...

Όταν όμως μερικές φορές, σου αρέσει κάτι τόσο πολύ, γιατί να είναι κακό να το ζητάς σε μεγάλες εκδόσεις?

Είναι δα, τόσο κακό να ζητήσεις κάτι για τον εαυτό σου?

Τι διάολο? Μόνο για να δίνεις υπάρχεις σε αυτήν την ζωή?

-L.

Anonymous said...

Ίσα ίσα τα γραφόμενά μου εννοούσαν αυτό που μόλις εσύ ανέφερες... Όταν κάτι μας αρέσει τόσο πολύ επιδιώκουμε να το ζητάμε μέχρι εξαντλήσεως ώστε να υπάρχουν και επανεκδόσεις του ίδιου αποκλειστικά για εμάς όσο εγωιστικό και αν ακούγεται αυτό... Το οφείλουμε στους εαυτούς μας! Τους αξίζουν τα καλύτερα ως to ελάχιστο δώρο τους.
Ώρα για χουζούρεμα.... Ο καιρός εξάλλου το επιβάλλει!
Καλό βράδυ σε όλους/όλες εδώ μεσα αλλά επίσης και εκεί έξω!!!

D.P

Anonymous said...

Δε θα παψω ποτε να διαφωνω μαζι σου, οπως ειπε και ο βικτωρ ουγκω, και θα προσθεσω οτι επιμενεις να μπω σε αυτα τα ιντερνετ που καθολου οικεια δεν μου ειναι, δε χωραω σε αυτα και δεν τα κατανοω.Ομως να ξερεις........
εξουσια, 3 χτυπηματα και μαλιστα οχι στον βροντο

ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ