Tuesday, October 26, 2010

Post Apocalyptic Times.

Τον τελευταίο καιρό, διαβάζω με τα μανίας Post-Apocalyptic comics. Το Post-Apocalyptic, μια δύο λόγια, σημαίνει η ζωή μετά το τέλος του κόσμου.

Τα περισσότερα λοιπόν από αυτά τα comics, συμπεριλαμβάνουν τα (κατά τα άλλα) λατρεμένα Zombies. Όπως μπορείτε να καταλάβετε κυριαρχούν σε έναν πολιτισμό που μόλις έχει τελειώσει.

 

Αυτή λοιπόν, η μανία που με έχει πιάσει, έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται και στα όνειρά μου. Εχθές το βράδυ για παράδειγμα, ξύπνησα 2 φορές από άσχημα όνειρα.

Δεν το βάζω κάτω όμως. Λατρεύω αυτού του είδους τις ιστορίες και φτάνω σε σημείο να σκέφτομαι τι θα έκανα εάν βρισκόμουν στην θέση των ηρώων.

 

Τι θα έκανα εάν ήμουν από τους τελευταίους επιζώντες. Πως θα αντιμετώπιζα τα Zombies που (σίγουρα) θα είχαν γαστρονομικές ορέξεις για τον εγκέφαλό μου (δεν θέλω σχόλια) και φυσικά, πως θα κατάφερνα να επιβιώσω αμέσως μετά το τέλος του κόσμου. Δεν είναι και λίγο να ξέρεις ότι πάνω σου κρίνεται το μέλλον του ανθρώπινου γένους.


Σωστά?

 

Έχω την εντύπωση πως θα ήθελα να το ζήσω στην πραγματικότητα. Φαντάζει εξαιρετικά ενδιαφέρον να ξεκινήσεις την ζωή σου από το μηδέν. Όχι επειδή θέλεις. Αλλά επειδή είσαι αναγκασμένος! (και μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω...)

Το τελευταίο σχόλιο, ταιριάζει ΓΑΝΤΙ με κάτι που είχα γράψει στα Ιαπωνικά πριν λίγο καιρό:

«Don't turn the page to start over. Buy a new fucking book and start writing..»

 

-Lcfr.

No comments: