Sunday, May 10, 2015

Πέφτουλας του Internet Part1

Είπαμε ανοίγει ο καιρός, τα κοριτσάκια χάνουν όλο και περισσότερα ρούχα όσο περνάνε οι ημέρες και σαν τον γυμνοσάλιαγκα μετά την βροχή, εμφανίζεται ο Πέφτουλας.

Όμως αγαπημένοι αναγνώστες, σήμερα θα αναφερθώ στον Πέφτουλα που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, είναι παντός καιρού και συνθηκών, 365 ημέρες τον χρόνο. Δεν καταλαβαίνει από αργίες, απεργίες και εθνικές εορτές και τον βρίσκεις πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Είτε αυτό είναι υπολογιστή, ή κινητού τηλεφώνου. 

Ο Πέφτουλας του Internet κυρίες κύριοι. 

Είναι το αγαπημένο αυτό κατακάθι του διαδικτύου, ο πειναλέος χρήστης του Internet που κάνει τις guest εμφανίσεις του σε όσα sites υπάρχουν θηλυκοί χρήστες, ή στα sites που τολμήσουν να συμπεριλάβουν στην ύλη τους, έστω και μια σπιθαμή δέρματος από γυναίκα. Υπάρχει παντού και είναι μόνιμα έτοιμος με τα δάχτυλά στο πληκτρολόγιο. Από το Facebook, το Instagram και το Twitter, μέχρι το σχετικά αθώο YouTube.

Είναι αυτός που κάνει add στο Facebook όποιον χρήστη με όνομα που θυμίζει γυναίκα και αμέσως μετά την αποδοχή θα τρέξει να γράψει στον τοίχο του υποψηφίου θύματος το εξής κλισέ: 

"Σε ευχαριστώ για την αποδοχή φιλίας........."
(λες και είμαστε πίσω στις εποχές του MySpace)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Οι τελείες στο τέλος της προαναφερθείσας πρότασης, δεν είναι τυχαίες.

Γκομενάκια στο Internet! Yummy!
Όχι φίλοι μου. Όσες περισσότερες τελείες βάλει αυτό το σεξουαλικά στερημένο πλάσμα της διπλανής μας πόρτας, αποκαλύπτει τους πόσους μήνες, (ή χρόνια σε πολλές περιπτώσεις) έχει να πλησιάσει γυναίκα. Στο κουκουτσένιων διαστάσεων μυαλό του, νομίζει πως η γκόμενα θα τσιμπήσει και θα σκεφτεί: "Α, αυτός είναι σοφιστικέ τυπάκι. Επιτέλους μου την πέφτουν και φιλόσοφοι που αφήνουν τελείες στο τέλος των προτάσεών τους γεμάτες υπονοούμενα. Καιρός ήταν να με πάρει και κάποιος που δεν είναι καγκούρι με πειραγμένο παπάκι, κολλητό λευκό αμάνικο και καδένα στον λαιμό". 

NEWSFLASH!! Θέλω να πιστεύω πως είναι σπάνιες οι γυναίκες που σκέφτονται έτσι. Όμως για να πούμε όλη την αλήθεια, η στέρηση χτυπάει και τα δυο στρατόπεδα, οπότε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τις αντιδράσεις και τις σκέψεις της γυναίκας. Είπαμε, δεν είμαι τέλειος σε όλα!!
(δεν θέλω ου!)

Φυσικά δεν σταματά εκεί η δράση του, αδέρφια μου. Θα ξοδέψει εκατοντάδες εργατοώρες για να δει όλες τις φωτογραφίες του υποψήφιου θύματος και να κάνει like ΣΕ ΟΛΕΣ μια προς μια. (Άσχετα εάν κάποια φωτογραφία απεικονίζει την σταφιδιασμένη Θεία που μαγειρεύει αρακά στην κατσαρόλα)

Εάν έχει χρόνο, θα κάνει και σχόλια. Όχι που θα έχανε ευκαιρία...

Αχ αυτά τα σχόλια. Ίσως είναι το καλύτερό μου στοιχείο του. Μπορείς να δεις πολλών ειδών από δαύτα. Θα παραθέσω ακολούθως 3 από τα αγαπημένα μου, μαζί με την μετάφραση στο τι πραγματικά θέλει να πει ο Πέφτουλας με το κάθε ένα από αυτά. Έτσι, γιατί έχω καλή διάθεση. 

Γράφει: "Είσαι πολύ όμορφη..." Εννοεί: "Θέλω να πηδήξω."
Γράφει: "Στείλε μου Inbox. Θέλω να σου πω......" Εννοεί: "Θέλω επειγόντως να πηδήξω!!"
Γράφει: "Μπορώ να κοιτάζω τις φωτογραφίες σου για ώρες ολόκληρες.." Εννοεί: "Έχω τόσα χρόνια να πηδήξω, που δεν με απασχολεί εάν είσαι σαν τροχαίο δυστύχημα. Στην περίπτωση που δεν γουστάρεις, μήπως έχεις το τηλέφωνο της Θείας με τον αρακά?"


Candice,
ακόμα να πάρεις τηλ.
Περιμένω...
Επίσης, ο Πέφτουλας κάνει την εμφάνισή του και σε group μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αφορούν celebrities, μοντέλα, ακόμα και πορνοστάρ.

Ναι-ναι, ο αγαπημένος International αυτός χρήστης, θεωρεί πως έχει πολλές πιθανότητες να σκοράρει, κάνοντας σεξιστικά ή/και σεξουαλικά σχόλια σε φωτογραφίες της Kate Upton, της Candice Swanepoel (βλέπε φώτο) και σε άλλες. 

Δεν έχει το μυαλό ο καημένος να σκεφτεί πως οι πιθανότητες οι συγκεκριμένες κυρίες να ασχολούνται με αυτά τα groups είναι δίπλα από το μηδέν, και πως κάποιοι μουσάτοι managers ανεβάζουν τις φωτογραφίες για να ταΐσουν την αγαμία που έχει γεμίσει το Internet. 





To Be Continued....

-Lcfr.

No comments: