Monday, May 2, 2016

Spoilers Around the World

Δεν είχα σκοπό να γράψω άλλο σήμερα, αλλά ας μιλήσουμε λίγο για τον καρκίνο του Internet:

Τα SPOILERS!

Αυτή η κατάρα που προέρχεται από τους μικροτσούτσουνους του Internet. Από τους (κυρίως άνδρες) ανθρώπους που ποτέ δεν έχουν ικανοποιήσει σεξουαλικά άλλον άνθρωπο. Είναι αυτοί που αποκαλύπτουν γεγονότα μιας σειράς, ελάχιστα δευτερόλεπτα αφού την δουν, αφαιρώντας αυτήν την μικρή ευχαρίστηση της ανακάλυψης από όλους τους άλλους που δεν έχουν προλάβει ακόμα να την δουν!!

Τι διάολο υπάρχει στο μυαλό αυτών των ανθρώπων? Άχυρα? Πίτουρα ή μήπως κοπριά? Πόσο αγάμητος και πόσο μοναχικός μπορεί να είσαι για να χαλάς μια σειρά και τις εκπλήξεις αυτής σε όλους τους άλλους? Πόσο πιο αντιπαθητικός θέλεις να γίνεις, γιατί σε πληροφορώ φιλαράκο πως έχεις ήδη πιάσει ταβάνι.

Ποιοι είναι αυτοί που κάνουν Spoilers? (βαθιά ανάσα)
  • Είναι αυτοί οι μικροαστοί νεοέλληνες, που δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν το τάκτ από το τάλκ.
  • Είναι αυτοί που δεν τους αγάπησε αρκετά η μαμά τους, γιατί ήταν απασχολημένη να παίρνεται ταυτόχρονα με τον γαλατά και τον γιαουρτά, στην αποθήκη της τρώγλης που αποκαλούν σπίτι.
  • Είναι αυτοί που βρίσκουν μιζέρια μέσα σε ένα καλάθι από νεογέννητα γατάκια. 
  • Είναι αυτοί που το κοντινότερο σε φίλο που είχαν είναι το σπυράκι που ανακάλυψαν πρωί-πρωί στην μύτη τους. 
  • Είναι αυτοί που κάνουν like στα δικά τους posts χωρίς να έχουν σπιθαμή ντροπής.
  • Είναι αυτοί που η προσωπική τους ζωή περιορίζεται στους παθιασμένους τσακωμούς στα σχόλια των πολιτικών (και όχι μόνο) άρθρων των sites. 
  • Είναι αυτοί που ρουφάνε την πέτσα από το γιαούρτι, αφού της βάζουν ζάχαρη από πάνω.  
  • Ναι-ναι, είναι αυτοί που Κυριακή πρωί, θέλουν να βάλουν σκούπα στο σπίτι. 
  • Είναι δηλαδή όλοι αυτοί, που αγαπάνε τον Γιάννη Πλούταρχο, την Πάολα και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.
Πρέπει να υπάρχει μια ειδική πτέρυγα στην κόλαση για τέτοιας κατηγορίας ανθρώπους. Σου ξέφυγε και μου αποκάλυψες το τέλος του Batman: The Dark Knight Rises? Εντάξει, στην χαρίζω γιατί σου ξέφυγε και είμαι καλός άνθρωπος. Εάν όμως, κάθε Δευτέρα αποκαλύπτεις τι έγινε στο Game Of Thrones της Κυριακής, τότε λυπάμαι, αλλά σε περιμένει το καζάνι 3 στον λάκκο 66 της πτέρυγας 59 της Β' κόλασης Αστυπάλαιας. 

Όλοι αυτοί, πρέπει να πρωταγωνιστήσουν σε σειρά γυρισμένη στην κόλαση. Στην κόλαση που θα έχει υπογράψει ο George R. R. Martin και θα είναι αυτοί που θα πεθάνουν στο πρώτο κι όλας πιλοτικό επεισόδιο.

Σιχτίρ σιχάματα. 
Σας σιχαίνομαι περισσότερο κι από τον Μπογδάνο.

-Lcfr.
ΥΓ. Συγγνώμη, δεν μπορώ να λέω ψέματα. Ο κύριος Μπογδάνος είναι τόσο σιχαμένος που οι spoilerάδες είναι συμπαθητικοί μπροστά του.

No comments: