Tuesday, October 27, 2009

Παπακαλιάτης "4" Επεισόδιο #3

Εχθές λοιπόν, είχαμε άλλο ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ επεισόδιο του "4" από τον καλλιτέχνη Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Ρε συ Χριστόφορε... πάλι θα τα λέμε?
Έχω την εντύπωση πως είσαι εκτός τόπου και χρόνου και εκτίθεσαι.

Πρώτα από όλα πρέπει να σου πω ότι, αν και γενικότερα βάζεις τραγουδάκια που δένουν στην κάθε περίσταση, απέτυχες παταγωδώς στο σημείο που τα αδέρφια πάνε στην Μεντή, να της ανακοινώσουν ότι ο Άρης (το πρεζάκι) είναι στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει. Έβαλες ένα παιχνιδιάρικο σκερτσόζικο μουσικό χαλί που πραγματικά δεν υπήρχε χειρότερο.
Strike one. Ειδικά εάν προσπαθείς με την μουσική επιμέλεια να προσθέσεις συναίσθημα στην κάθε σκηνή, μιας και οι ηθοποιοί που έχεις επιλέξει δεν μπορούν.. το βλέπεις και εσύ ο ίδιος.. δεν το κατέχουν...

Συνεχίζοντας, πρέπει να σου δώσω τα εύσημα γιατί ακολουθείς το σενάριο του Brothers&Sisters με μία πρωτοφανή ευλάβεια. Ο γιος στην σειρά σου, έπεσε σε κώμα λίγων ημερών από ναρκωτικά και φυσικά θα τον κανακέψει η μητέρα στο σπίτι της (και μετά hint hint θα τον στείλουν σε κλινική αποτοξίνωσης).

Μα τον Τουτατή!

Έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται και στο αμερικάνικο...Strike two λοιπόν. Μπράβο σου πάντως, γιατί όπως ξέρεις, το Brothers&Sisters παίζετε στο συνδρομητικό κανάλι. Έχοντας λοιπόν το δικό σου στο Mega Channel, βοηθάς όσους δεν "βγαίνουν" οικονομικά για να πάρουν NOVA...

Ήρθε η στιγμή να σχολιάσω την ηθοποιό που παίζει τον ρόλο της Ζωής. Αλήθεια, Χριστόφορε, που την βρήκες? Αναρωτιέμαι, εάν και αυτή μένει στο Π. Ψυχικό και απλά κάνεις θελήματα στους γείτονές σου! Ένα πράγμα αναγνωρίζω στην κοπελίτσα. Έχει πολύ ωραίο προφίλ. Από Αμφάς άστο καλύτερα!

Και μην έχεις αυτήν την έκπληξη στο πρόσωπό σου. Το ξέρεις καλύτερα από εμένα. Δεν είναι τυχαίο ότι περισσότερα από τα μισά πλάνα της, είναι προφίλ... μην κρύβεσαι αδερφέ... Strike three.

Κλείνοντας, πρέπει να σου πω, ότι το "4" πρέπει να το κάνεις rename σε "ΚλισέParty" ή "Στην Χώρα του Κλισέ" ή "Brothers&Sisters&clichés".

Βλέπε: Sms, email, εκπλήξεις στο αεροδρόμιο πριν το αεροπλάνο πετάξει, συγγνώμες σε αδερφίστικα κίτρινα χαρτάκια και τέλος, η Μάνα να μαθαίνει από ένα ξεχασμένο δελτίο αποστολής ενός δαχτυλιδιού ότι ο αυτόχειρας πατέρας είχε για 22 χρόνια ερωμένη! Και να μην ξεχάσω την κοπελίτσα του τρελού αδερφού: Κατατρεγμένη, πεινασμένη, παραλίγο βιασμένη και φυσικά άστεγη...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ???

Που πας και τα βρίσκεις ρε συ.. στο Google?

Να σου γράψω και εγώ με την σειρά μου ένα κίτρινο χαρτάκι με ένα παιχνιδιάρικο μηνυματάκι:

2 comments:

Anonymous said...

telika you are a big sister by wolf

Anonymous said...

"συγνωμες σε αδερφιστικα κιτρινα χαρτακια" ε? Σιγα ρε αντρα.. Σταματα να ασχολεισαι με οτιδηποτε επεριεχει τεχνη και ξεκινα να κρινεις για το φιλοθεαμων κοινο σου κατι που θα εισαι καλος.Τα παρατραγουδα της Πανιας ας πουμε..Τhink about it