Tuesday, October 13, 2009

Παπακαλιάτης 4 επεισόδιο #1

Δηλαδή έλεος.

Έκατσα και είδα το "4" εχθές για να στάξω την χολή μου σήμερα. Και κατά την διάρκειά του, έλεγα από μέσα μου, "Ρε συ, αυτό δεν μοιάζει με το Brothers and Sisters? Μπα, ιδέα μου θα είναι...". Μετά από λίγο, συνειδητοποίησα ότι ήξερα στο περίπου τι θα γίνει πιο μετά. Τι τρέχει με την οικογένεια, ποιος είναι ο ρόλος της Μητέρας (Νένα Μεντή) και φυσικά με αποκορύφωμα την αυτοκτονία του Πατέρα από το πρώτο επεισόδιο.

Ναι.

Ο Χριστόφορος, ξεπατίκωσε την ραχοκοκαλιά του Brothers & Sisters, της έβαλε την "Παπακαλιάτικη" μουσική (η οποία είναι καλή by the way), έριξε λίγα γκομενάκια γύρω, έτσι να υπάρχουν, λίγο Facebook και φυσικά τον μοναχικοτρελό αδερφό, που νομίζει ότι έχει σχέση με μία κοπελίτσα η οποία υπάρχει μόνο στο μυαλό του. Δεν μπήκε καν στην διαδικασία να επιλέξει διαφορετική φυσιογνωμία για τον Θείο της οικογένειας ο οποίος κάνει MΠAM ότι είναι αντιγραφή από το εν λόγω ξένο σήριαλ.

ΤΙ??
Θέλετε απόδειξή?
Αμέσως!

Ορίστε ο κος Γιώργος Ζιόβας που κάνει τον Θείο της οικογένειας στο "4"

και ορίστε ο κος Saul Holden που κάνει τον Θείο της οικογένειας στο "Brothers and Sisters"

Θέλετε περισσότερες αποδείξεις??
Ε, λοιπόν παρακάτω θα υπάρξει εξώγαμο του συχωρεμένου Πατέρα με την ερωμένη του, η οποία θα γίνει πολύ καλή φίλη με την Μητέρα και φυσικά η οικογένεια θα "δεθεί" απίστευτα μετά από την τραγική απώλεια του Πατέρα.

Α και μην το ξεχάσω. Ο Θείος (βλέπε φωτογραφίες πιο πάνω) είναι gay.

Αυτά για τώρα.
-L.

No comments: