Tuesday, October 20, 2009

Παπακαλιάτης 4 επεισόδιο #2

Λοιπόοοοον,

Εχθές είχαμε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς 4 του κου Παπακαλιάτη στο Mega Channel και επειδή σας άρεσαν τα σχολιάκια για το πρώτο, κράτησα το τεφτεράκι με τις σημειώσεις μου και είμαι έτοιμος.

Τι είδαμε εχθές λοιπόν?
Ας αναφωνήσουμε όλοι μαζί με ρυθμό:
"Την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτωωωωωων!!!"
Μην ρωτάτε γιατί αναφέρομαι στην Αλίκη. Είναι γνωστό πλέον, ότι αυτή η σειρά είναι ένα παραμυθάκι που δεν έχει κανένα νόημα και καμία, ΜΑ ΚΑΜΙΑ, λογική.

Ρε συ Χριστόφορε, πάει στα κομμάτια. Είπες να αντιγράψεις το Brothers & Sisters. Μέχρι τώρα το κάνεις καλά και όπως δήλωσες, "οι ιστορίες, πάνω κάτω ίδιες είναι όλες. Μετράει ο τρόπος που τις λες".
Οκ, θα το δεχτώ και αυτό μιας και σε συμπαθώ ρε μπαγάσα.

Αλλά, πώς μπορείς να με κάνεις να πιστέψω ότι ο παλαβός αδερφός, θα σώσει από βιασμό μία κοπελιά που είναι ΙΔΙΑ με αυτήν που φαντασιώνετε ότι έχει δεσμό? Προσπαθώ να το καταλάβω αλλά κάπου μου κλοτσάει. Και όχι, αδερφέ δεν το έσωσες με το να της βάψεις το μαλλί ξανθό... όταν ο εν λόγω κύριος την βρίσκει στο μυαλό του, με την καστανή έκδοση της κοπελιάς.

Επίσης, πως μπορώ να θεωρήσω ότι με σέβεσαι σαν τηλεθεατή, όταν εντελώς τυχαία, ο Πέτρος (που από καθαρή τύχη τον ρόλο τον παίζεις εσύ και φυσικά είσαι παντρεμένος με την Μακρυπούλια) τυχαία έπεσε πάνω στη Ζωή, στο εστιατόριο του αδερφού του. Τι διάολο.... κάτι μου μυρίζει στην υπόθεση...
Δηλαδή δεν αρκεί το clicky-clicky στο facebook?

Τι άλλο μάθαμε από το χθεσινό επεισόδιο σε (γρήγορα) χτυπήματα:

--Τα μαλλιά του πρωταγωνιστή/σκηνοθέτη/σεναριογράφου/μουσικού επιμελητή, αλλάζουν μήκος ανάμεσα στις σκηνές. Την μία έτσι, την άλλη αλλιώς. Σκηνοθετικά και κομμωτικά, απέτυχες αδελφέ μου...
--Ακόμα και οι γυναίκες που δεν υπάρχουν, μπορούν να κάνουν παράπονα και να θέλουν αμέσως να κάνεις την κουβέντα με τον best seller τίτλο: "Που πάει αυτή η σχέση"
--Ακόμα και οι γυναίκες που δεν υπάρχουν, μπορούν να είναι κακόγουστες στα ρούχα που φοράνε.
--Η μοναδική ηθοποιός σε ολόκληρο το cast είναι η Νένα Μεντή.
--Μάθαμε από τον σοβαρότατο διάλογο του Πέτρου με την Ζωή στο εστιατόριο, ότι ο πρώτος είναι και ζει σαν Αμερικανάκι. Λογικότατο το βρίσκω ρε συ "Πέτρο". Μόνο που έχεις μπερδευτεί. Κανονικά η σειρά αυτή παίζεται με μεγάλη επιτυχία, στην Αμερική. Τυχαίνει να έχει και διαφορετικό τίτλο.
--Ο Κύριος Παπακαλιάτης στους τίτλους τέλους, ευχαριστεί τον Δήμο Π. Ψυχικού.

Γιατί Χριστόφορε?
Που σε βοήθησε ο δήμος?
...ή μήπως προσπαθείς να καλύψεις τίποτα άλλο, ΜΟΝΙΜΕ ΚΑΤΟΙΚΕ ΠΑΛΑΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ??? ρωτάω εγώ...

-L.

No comments: