Thursday, October 15, 2009

Ανεργία 9,6% 2009

Διάβαζα τις προάλλες ότι η ανεργία έχει ανεβεί, από το 7% που ήταν τον Ιούλιο του 2008, στο 9,6% τον περασμένο Ιούλιο. Το ποσοστό, λέει, είναι το υψηλότερο, από το 2005.

Και μου μιλάτε για μεταπτυχιακά και 2 ξένες γλώσσες ενώ δεν υπάρχει απορρόφηση των ανέργων...

ΟΜΩΣ.

Ο Lcfr, είναι εδώ για εσάς κυρίες μου και σας έχει την ιδανική λύση στο πρόβλημα της ανεργίας. Δυστυχώς τα αγοράκια μπορούν απλά να χαζέψουν την φωτογραφία που ακολουθεί και να κάτσουν ήσυχα.

Λοιπόν κυρίες μου, ούτε καυτό mini, ούτε αποκαλυπτικό μπούστο χρειάζεστε για να καπαρώσετε μία καλή θέση στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα την σήμερον ημέραν. Το μόνο που πρέπει να μπορείτε να κάνετε είναι το παρακάτω:

Με το εκπληκτικό 99,6% σε επιτυχία, μπορείς απλά να μιλήσεις για κάτι το ιδιοφυές.
Θα ακούσετε το: "Παρακαλώ περάστε από το Γραφείο Προσωπικού για να ακολουθηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες" μέσα σε χρόνο dt.

Όοοοοχι, δεν μπορώ να ξέρω τι σόι διαδικασίες θα πρέπει να ακολουθηθούν, αγαπητή μου, αναγνώστρια. Μόλις σου βρήκα δουλειά, θα με καβαλήσεις κιόλας με περισσότερες ερωτήσεις?!!
Για, σε παρακαλώ.

ΟΡΙΣΤΕ, Problem Solved που λένε και οι Αμερικάνοι. Και να δεις πως μπορείς να χαμηλώσεις ή, ακόμα και να εξαφανίσεις το 9,6%.

You'll thank me later.

-L.

Ps. Σου λέει τίποτα το "Υπουργείο Απασχόλησης" κύριε Παπανδρέου? Περιμένω τηλέφωνό σου. Όμως πάρε μετά τις 18:00 γιατί θα ρίξω έναν υπνάκο. Μην με ενοχλήσεις...

No comments: