Saturday, December 5, 2009

At times like these...

Πρόσφατα με ρώτησε κάποιος γιατί εξακολουθώ και ανανεώνω το blog, μιας και δεν έχω κανένα κέρδος από αυτό... Φυσικά και δεν απάντησα αλλά....

...αυτή και μόνο η ερώτηση με έκανε να σκεφτώ σε τι εποχή ζούμε. Σε τι εποχή προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα και, όπως έγραψε ο Xardas στο Facebook του: "Προσπαθώ να ξοδέψω μία βαρετή ζωή... που δεν γουστάρω καθόλου"

Σε μία εποχή, που όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα, την καταξίωση και την επιτυχία, χάνονται τα μικρά πραγματάκια της καθημερινότητας που έχουν αξία. Τις περισσότερες φορές, είναι μπροστά μας αλλά δεν έχουμε τον χρόνο να τα δούμε. Και προς Θεού, δεν λέω ότι οι αστείες φωτογραφίες και τα άστοχα άρθρα μου για την ζωή και τον Παπακαλιάτη, είναι κάτι τέτοιο.

Όχι.


Το μοναδικό πράγμα που είναι όλα αυτά, είναι η έξοδος από την καθημερινότητα και την ρουτίνα της ζωής.

Σε μία εποχή λοιπόν, που προσπαθείς να αποδείξεις τι πραγματικά είσαι, από τις πράξεις σου και τις αντιδράσεις σου, σε μία εποχή που η μοναξιά έχει κάνει τους Ιάπωνες να παντρεύονται Video Games (το είδαμε και αυτό) και σε μία εποχή που μπορείς να χάσεις την ευτυχία μέσα από τα χέρια σου χωρίς ΚΑΝ να το καταλάβεις, υπάρχει αυτό το λευκό δωμάτιο που μπορείς και κλείνεσαι και να είσαι αυτός που στα αλήθεια είσαι. Αυτός που θέλεις να είσαι. Και όχι αυτός που πρέπει.

There. Για αυτόν τον λόγο διατηρώ αυτό το Blog.

Welcome to my White little Room.



Foo Fighters - Times Like These

it's times like these you learn to live again
it's times like these you give and give again
it's times like these you learn to love again
it's times like these time and time again


-Lcfr.

No comments: