Saturday, May 8, 2010

Ελλάς: Η Ξεφτίλα σου

Δέχτηκα επικριτικά σχόλια για το Status μου στο Facebook, την ημέρα των γεγονότων στην Αθήνα και τον θάνατο των τριών υπαλλήλων της Marfin:

'Έγραψα το εξής: "Με τιμά το γεγονός ότι είμαι σεξουαλικά ερεθισμένος από τα επεισόδια στην Αθήνα?"

Μπορεί στο μικρό σας μυαλουδάκι, αυτό που έγραψα, να είναι προσβλητικό για τα θύματα, αλλά καιρός είναι να σκεφτείτε έξω από το κουτί (εκ του: Outside the box) και τα κλισέ κακεντρεχή όριά που σας έχουν χτίσει οι τηλεοράσεις με τόσο κόπο.

Γιατί να μην ευχαριστιέμαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ξεβρακώνεται η "ΠΑΤΡΙΔΑ" μας σε όλους τους τομείς και δεν κάνει κανείς τίποτα για αυτό?
Γιατί να μην ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ, με την σεξουαλική έννοια της λέξης, όταν ο Βγενόπουλος και κάθε Βγενόπουλος, δεν θα πάθει τίποτα από νομικής άποψης για τα καμώματά της εταιρείας του?
Γιατί να μην πιστεύω ότι όλα αυτά αποδεικνύουν περίτρανα ότι ζούμε σε μια χώρα που ούτε ΚΑΝ μπουρδέλο δεν πρέπει να θεωρείται?
Γιατί να μην ευχαριστιέμαι που σε λιγότερο από μία εβδομάδα ο αγαπημένος μας "Έλληνας" δεν θα θυμάται τίποτα και θα ασχολείται με την τσόντα της Ντούβλη?
Γιατί να μην ευχαριστιέμαι που υπάρχουν ακόμα και σε τέτοιες στιγμές, μικροπολιτικές σκοπιμότητες πίσω από όλες τις κινήσεις?

Γιατί να μην ευχαριστιέμαι που ντρέπομαι που είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ?


Μην ξεχνάς μικροαστέ νεοέλληνα. Σήμερα είναι Σάββατο. Τρέχα να γεμίσεις τα παραλιακά μαγαζιά. "Πέντε μέρες τρως αγγούρι, και το Σάββατο είσαι μούρη".

Καληνύχτα νεολαία του Facebook και της επανάστασης του αριστερού click.

-L.

No comments: