Thursday, December 22, 2011

Happiness 2011

Η ευτυχία είναι δικαίωμα κάθε ενός...
(αυτό ελπίζω, δεν περιμένατε να το μάθετε από εμένα)

Οι άνθρωποι που δεν σου επιτρέπουν να είσαι ευτυχισμένος, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ άλλο, από απλά εμπόδια.

Εμπόδια που σου στερούν και σου "κλέβουν" κατά κάποιον τρόπο, όμορφες στιγμές στην ζωής σου.

Όταν έχεις ζήσει την ευτυχία στο παρελθόν (ή σύντομα στο παρόν) τότε οφείλεις να ξέρεις να αξιολογείς τις καταστάσεις και να επιλέγεις τον σωστό δρόμο.

Τον δρόμο προς την ευτυχία.
Την ευτυχία ΣΟΥ.

Μοναδική προϋπόθεση είναι να μπορείς να ξεχωρίσεις, ποιος δρόμος καταλήγει εκεί και ποιος όχι.
Μπορείς?

(εγώ πάντως, δυσκολεύομαι)

-Lcfr.
ΥΓ.
Εδώ και κάποιες ημέρες, ετοιμάζω ένα άρθρο «ταμείο» του 2011. Με δυσκολεύει λιγάκι για να πω την αλήθεια μου, αλλά που θα μου πάει. θα το ολοκληρώσω...Δεν είναι στο χέρι του.

1 comment:

Ρο said...

Γεια σου Lcfr,
συμφωνω με όσα λες. απο προσωπική εμπειρία αισθάνθηκα πολύ καλύτερα όταν απομακρύνθηκα απο ανθρωπους που ένιωθα ότι με τραβούσαν προς τα κάτω, προς τη μιζέρια.
Για μενα ευτυχία είναι όταν χαίρεσαι με τα άτομα του περίγυρού σου και έχεις καταφέρει η καθημερινότητα να μην είναι και τόσο καθημερινότητα, δηλαδή το πρόγραμμα σου μπορεί να είναι το ίδιο αλλά οι άνθρωποι γύρω σου έχουν πάντα κατι καινούριο να πουν κι εσύ καινούριο υλικό να επεξεργαστείς...

και θα ήθελα να προσθέσω ένα κομμάτι απο ένα προσωπικό μου άρθρακι που έγραψα πρόσφατα...:
<< ΓΙΑΤΙ αν ανοίξεις τα μάτια σου θα δεις ότι η ευτυχία δεν είναι ούτε ακριβή, ούτε γυαλίζει σαν το χρυσό. Κρύβεται στα απλά καθημερινά πράγματα που θεωρείς δεδομένα. Αν περιμένεις να χαρείς στις μεγάλες στιγμές, τότε γάμα το... - οι μεγάλες στιγμές είναι σπάνιες και κρατούν λίγο...>>