Wednesday, November 25, 2009

Sex Sells...

Βασικά, σκεφτόμουν πόσο μικροί μπορεί να είναι οι άνθρωποι. Και φυσικά δεν μιλάω για την έννοια του μεγέθους. Μιλάω για την αξιοπρέπεια και το τι μπορεί να κάνει κάποιος για το ευρώ.

Οκ. Το ξέρουμε ότι το σεξ πουλάει. Και θα πουλάει για πάντα. Ακόμα και εγώ αυτό το πιάνω και το τραβάω από τα μαλλιά μερικές φορές. Και αναφέρομαι στην Hot κατηγορία του blog, που από ότι βλέπω, μετά τον Παπακαλιάτη, έχει τα περισσότερα χτυπήματα.

Βλέπω όμως, στα μέσα ενημέρωσης, τα διάφορα.

Όργια από εδώ (βλ. νοσοκομεία), sex tapes από εκεί (βλ. Tila Tequila και πόσες άλλες "celebrities"), σέξι φωτογραφίσεις της τάδε ξανθιάς κυρίας για την προώθηση λέει, του καινούργιου δίσκου της, ο Hefter από την άλλη, παραλίγο να πεθάνει γιατί πήγε να καταπιεί ένα sex toy στην έπαυλη και φυσικά τα αμύθητα εκατομμυριάκια που έριξε στα πόδια τής Leona Lewis το Playboy για μία αισθησιακή φωτογράφιση. Μέχρι και στις καθημερινές διαφημίσεις, τα σεξουαλικά υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν.

Όπως όλες οι επιχειρήσεις, έτσι λοιπόν και η βιομηχανία sex, πρέπει να έχει έναν τιμοκατάλογο. Να σου λέει, πόσες ίντσες μπούτι, τόσα θα πάρεις. Πόσα εκατοστά ντεκολτέ, τόσα. Να ξέρεις ρε παιδάκι μου, πόσο τιμολογείς τον εαυτό σου.

Και δεν με έπιασε καμία κρίση πουριτανισμού. Όχι, καμία σχέση. Απλά, φτάνεις στο σημείο να σκέφτεσαι ότι για τα λεφτά ο κόσμος μπορεί να κάνει τα πάντα. Χωρίς ενδοιασμούς και προκαταλήψεις.


Χωρίς μα και χωρίς μου.

-L.

No comments: