Monday, July 29, 2013

Porn

Magic Key (if only..)
Πριν λίγες ημέρες, έπεσε το μάτι μου σε μια έρευνα για το πόσο τακτικά βλέπει ο κόσμος ερωτικές ταινίες, ή αποσπάσματα αυτών. Τα νούμερα ήταν εντυπωσιακά, αν και δεν με ξάφνιασαν ιδιαίτερα μιας και ξέρω πολύ καλά (και εύχομαι να το έχετε πάρει χαμπάρι και εσείς) πως το Sex πουλάει. Και πουλάει σαν τρελό, χωρίς διάθεση να σταματήσει, αν και έχει χτυπηθεί και αυτό από την γενικευμένη οικονομική κρίση. 

Εάν σκεφτεί κανείς πως το 12% των ιστοσελίδων του Internet είναι αφιερωμένες στο Sex και το 30% του παγκόσμιου bandwidth καταναλώνεται για να φορτώνει πονηρό υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, ζωντανές συνομιλίες κτλ) τότε μπορεί κάποιος να καταλάβει για τι εκτάσεις συζητάμε.

Τώρα, οι λόγοι που το Sex πουλάει τόσο πολύ, είναι αρκετοί και πάνω-κάτω μπορείτε να τους φανταστείτε. ...άντε επειδή είμαι στις καλές μου, θα απαριθμήσω μερικούς από αυτούς, έτσι για το καλό: 
  1. Ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις.
  2. Κατακριτέες επιθυμίες.
  3. Καταχωνιασμένα απωθημένα και φυσικά (το καλύτερό μου)
  4. Η αγαπημένη μας μοναξιά.
Ας προχωρήσουμε όμως, στο κύριο θέμα μου για σήμερα

Το βιβλίο/φαντασίωση
των γυναικών
Έψαξα λοιπόν, λίγο παραπάνω την ερευνά και είδα πως και οι Έλληνες "χαζεύουν", (για να το γράψω ευγενικά) τέτοιου είδους sites. Και καπάκι, διάβασα πως οι συμπατριώτισσές μας, το τιμούν το σπορ. Κάτι που για να σας πω την αλήθεια μου ΔΕΝ το περίμενα. Στο μυαλό μου, ο αδαής, είχα την Ελληνίδα λίγο πιο, "πουριτανή" και καθώς πρέπει. Ή τουλάχιστον, μπορεί να ξεσαλώνει όταν κλείνει η πόρτα του δωματίου, αλλά ποτέ, ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα το παραδεχτεί. Εκτός και εάν είναι μεθυσμένη ή νιώσει τρομερά άνετα μαζί σου. Μια γρήγορη ματιά στις πωλήσεις που έχει κάνει το βιβλίο "Οι Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι" στην Ελλάδα, θα σας πείσει για αυτό που γράφω και θα αποδείξει περίτρανα πως η Ελληνίδα γυναίκα πλέον, το ψάχνει.

Το ψάχνει, άσχετα εάν όταν τις ρωτήσεις εάν καταλήγουν στην αυτοϊκανοποίηση που και που, σου ξεφουρνίζουν τις σπασμωδικές αντιδράσεις του στυλ: "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ??", "ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ??", "ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΩ!", "ΓΙΑ ΤΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ?" και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Τα οποία όμως πλέον μπορούν να πέσουν στο κενό, χωρίς καμία επιστροφή. Και κυρίες μου, όσο και να προσπαθείτε, μερικά από εμάς τα αγοράκια, μπορούμε να καταλάβουμε τον σεξουαλικό σας βίο, από ένα βλέμμα και μόνο. 
(just so you know μερικά πράγματα κάνουν μπαμ, όσο make up και να τους βάλετε...)

Όμως αυτό που δεν μπορώ να προσδιορίσω είναι εάν το σύνολο των ανδρών "γουστάρει" η κοπέλα τους, να βλέπει τέτοιου είδους ταινίες. Πόσο μάλλον εάν βλέπουν τόσο τακτικά, όσο λένε οι έρευνες. Η μία διέξοδος είναι το ζευγάρι να βλέπει μαζί. Αναζωογονεί την σεξουαλική σχέση και προφανώς απελευθερώνει. Μια άλλη διέξοδος είναι να μην είναι απελευθερωμένοι και να κρατούν αυτό το κομμάτι των επιθυμιών τους καλά κρυμμένο στην ντουλάπα με τα χειμωνιάτικα. Και εκεί αρχίζει και γίνεται το όλο θέμα κάπως άβολο και περίπλοκο, μιας και μπαίνουν άλλοι παράγοντες στο παιχνίδι. (καθαρισμός ιστορικού στο internet, αποθήκευση υλικού σε USB sticks που πρέπει να κρύψεις καλά, να έχεις έτοιμες δικαιολογίες σε περίπτωση που το έτερο σου ήμισυ ανακαλύψει κάτι κτλ-κτλ)

Εγώ πάντως ζηλεύω. 
Ναι-ναι ζηλεύω ΚΑΙ για αυτό. Problem?

Ξέρω εγώ...? Απλά η ιδέα ότι η κοπέλα μου ερεθίζεται σεξουαλικά, στην θέα και στις πράξεις ενός άλλου άνδρα με κάνει να νιώθω κομματάκι άβολα. Όχι ότι νιώθω πως απειλούμαι ή πως μπορεί η κοπελιά μου την ώρα που απολαμβάνει τον "Chris EVERHARD" με το θεόρατο μουστάκι, να κάνει καμία παρορμητική σύγκριση στο μυαλό της. Όχι. Αλλά για να αποζητά την ευχαρίστησή της κάπου αλλού πέρα από εμένα, μου ακούγεται κάπως περίεργο. Ανησυχητικό ίσως?

Μεταξύ μας, ελάχιστοι μπορούν να συγκριθούν με τα "θηρία" που παίζουν σε αυτές τις ταινίες. Μην τρελαθούμε κι όλας, αλλά δεν έχουν γεννηθεί όλοι μας με 3 πόδια... Ας χαλαρώσουμε λίγο, γιατί μας βλέπω να αρχίζουμε να επισκεπτόμαστε τα "Enlarge your penis" sites και να καταλήγουμε στα φάρμακα για πρωινό δίπλα από τα corn flakes.

Σόδομα και Γόμορρα!
Και ΝΑΙ.
Γράφω για τέτοια πράγματα, τιτλοφορούμαι ο δαίμονας της διπλανής σας πόρτας, αλλά είμαι πιο πουριτανός και από την Σαπφώ Νοταρά. 

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

Μπουρλότο λοιπόν!!



-Lcfr.
ΥΓ. Αύριο σας έχω την συνέχεια με μια προσωπική ιστορία.

No comments: