Sunday, August 25, 2013

Ride

Μπλά μπλά μπλά, Καλησπέρα, μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά Κυριακή, μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά.μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά Κλασσικό μουσικό post μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά μπλά.

Τώρα που τελειώσαμε (ταυτόχρονα) με τα βαρετά εισαγωγικά λόγια, θα πάμε κατευθείαν στο ψητό, μιας και ανυπομονώ να ακούσετε το τραγούδι που έχω επιλέξει για να σας φτιάξει την Κυριακή.
(ή τουλάχιστον να σας κάνει να σκεφτείτε λίγο, που, ας μην γελιόμαστε, αυτός είναι ο πρωταρχικός μου σκοπός)

"Εάν σου πω τους λόγους, 
Θα άφηνες την ζωή σου και θα ταξίδευες?"

Ναι-ναι ξέρω να διαβάσω και μπορώ να καταλάβω πως οι στίχοι στα Ελληνικά είναι λίγο Cheesy, με άτακτα πασπαλισμένο αρκετό κλισέ. Όμως το "Ride" των Cary Brothers, είναι από τα τραγούδια που με κάνουν να το ακούω ξανά και ξανά. Σαν να κάνω αυτήν την ερώτηση στον έρωτα που έφυγε μέσα από τα χέρια μου, πριν προλάβω να πάρω απάντηση.



Εύχομαι να εκτιμήσετε για ακόμα μια φορά την μουσική μου επιλογή και εάν έχετε τον τρόπο, κάντε αυτήν την ερώτηση, όσο έχετε τον χρόνο.
(προσοχή στις απαντήσεις που μπορεί να απέχουν μακράν από αυτές που περιμένετε. Όπως συνηθίζω να λέω, το "ΟΧΙ" είναι και αυτό απάντηση)

Καλή Κυριακή.

-Lcfr.

No comments: