Monday, August 19, 2013

Womans World

Εχθές έτυχε να δω μια ταινία σε κάποιο μπαλκόνι της βραδινής και παραδόξως, δροσερής πρωτεύουσας. Η ταινία δεν ήταν οσκαρικού επιπέδου, ούτε του γούστου μου, αλλά με έκανε να σκεφτώ το εξής:

(ετοιμαστείτε! Για ακόμα μια φορά, θα μοιραστώ μαζί σας ποιότητα)

Εάν είχα γεννηθεί γυναίκα, θα χρησιμοποιούσα με κάθε ευκαιρία τα κάλλη μου, για να πετυχαίνω αυτό που θέλω.  
(πως είμαι δηλαδή σαν άνδρας? Ε, το ακριβώς αντίθετο.)

Τι?

Θέλετε παραδείγματα? Να φάνε και οι κότες:

Είναι δεδομένο ότι θα φορούσα μπλουζάκι με βαθύ ντεκολτέ, εάν έπρεπε να πάω σε μια συνέντευξη για δουλειά. Σίγουρα θα άφηνα υπονοούμενα σε κάποιον υπάλληλο για να πετύχω μια καλύτερη έκπτωση σε κάτι που θα ήθελα να αγοράσω. Θα φλέρταρα με άνεση, με κάποιον που με πρόσεξε σε ένα μπαρ επειδή φορούσα το πιο κολλητό παντελόνι, μιας και θα ήθελα να μου ανεβεί το ηθικό. (κι ας μην είχα καμία ΜΑ ΚΑΜΙΑ πρόθεση να του δώσω το τηλέφωνό μου στο τέλος της βραδιάς)

Τα παραδείγματα μπορούν να συνεχιστούν για όλη την εβδομάδα, αλλά θα είναι μάταιο μιας και καθημερινά αποδεικνύετε το εξής:


Είναι πολύ απλό και γελοία εύκολο να παίξει μια γυναίκα με το μυαλό του μέσου άνδρα εν έτη 2013. 

Είναι τόσο απλό που με κάνει να μας λυπάμαι. Σκεφτείτε το. Αρκεί να μας δώσετε την ελάχιστη σημασία, ή να μας δείξετε "άθελά σας πάντα" λίγο παραπάνω δέρμα και θα μας κάνετε να σας τάξουμε τα αστέρια και ένα κουτί σοκολατάκια για τον δρόμο.

Ακολουθεί τρανό προσωπικό παράδειγμα. 

Πριν κάποια χρόνια, έπαιζα μανιακά ένα παιχνίδι στο Internet με όχι και τόσο μεγάλη επιτυχία. Αποφάσισα μια ημέρα να ξεκινήσω από την αρχή, μόνο που αυτήν την φορά, δεν θα ήμουν ο γοητευτικός άνδρας που είμαι, αλλά μια κοπέλα, που δεν ήξερε το παιχνίδι και χρειάζονταν όση βοήθεια μπορούσε να πάρει από τους συμπαίκτες της. Δεν μπορείτε να φανταστείτε διαφορά αντιμετώπισης. Μέρα με την νύχτα. Και δεν το χωράει ο νους σας, πόσο μακρυά μπορεί να φτάσει η υπόσχεση ότι θα δώσεις το προσωπικό σου e-mail, σε κάποιον από τους συμπαίκτες σου...

Ο James Brown το 1966, έχει πει: "It's a man's world". 

Μπα... Δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου James, όσο και να σέβομαι την μουσική σου. 

It's a womans world!

Και σε πληροφορώ πως μπορούν να μας κάνουν ότι αγαπούν. 

Αρκεί να μας πιάσουν στον ιστό τους. 

-Lcfr.

4 comments:

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=OyrHIWLK7tI......

Lcfr said...

Ενδιαφέρον.
Δεν μπορώ να πω.

-L.

Anonymous said...

xaxaxaxaxax...

Lcfr said...

Δεν είπα κάτι αστείο, αλλά ΟΟΟΟΟΚκκκκκκκ....

:)

-L.