Wednesday, September 21, 2011

Ezel

(Σ.Σ: Το άρθρο που ακολουθεί, το προκάλεσε διαφήμιση γνωστού περιοδικού τηλεόρασης που λέει: «Κι όμως, ο EZEL ΖΕΙ! Νίκησε το δηλητήριο και ψάχνει το παιδί του»)

Ρωτάω λοιπόν. Ποιός φυσιολογικής υπόστασης και νοημοσύνης άνθρωπος, καθηλώνεται μπροστά στο χαζοκούτι, σε καθημερινή βάση και διαβρώνει το μυαλό του παρακολουθώντας τις τουρκικές εμετικές σαπουνόπερες;

Η απάντηση σε αυτό είναι μια και ιδιαίτερα στενάχωρη: Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!
Ο αγαπημένος και ιδιαιτέρως, ταλαιπωρημένος Έλληνας πατριώτης.

Βλέπετε, το κάνει καθημερινά, με ιδιαίτερο πάθος, (που θα το ζήλευε και η εκδιδόμενη κοπελίτσα για την οποία έγραφα τις προάλλες) μασουλώντας το, σαν αποβλακωμένο αμερικανάκι των McDonalds.

Από την μια είναι η βλακεία και η ξεφτίλα, που χαρακτηρίζει τα κανάλια της Ελληνικής τηλεόρασης χρόνια τώρα. Από την άλλη, υπάρχουν τα "beeee" πρόβατα (κατά κόσμο τηλεθεατές) που καταναλώνουν ό,τι και να τους σερβίρουν. Φρέσκο ή σε κονσέρβα ο έλληνας θα το καταβροχθίσει χωρίς ερωτήσεις και πολλά σχόλια.

Και τώρα που το συζητάμε και το θυμήθηκα, πάλι "Κωνσταντίνου και Ελένης" κύριε ΑΝΤ1? Η λέξη ΗΜΑΡΤΟΝ σας λέει κάτι?

Τα τούρκικα σήριαλ, δεν τα έχω βάλει στο μάτι γιατί είμαι ρατσιστής ή εθνικιστής.
Όχι. Καμία σχέση σας διαβεβαιώνω.

Απλά θεωρώ, πως τα τελευταία χρόνια η Ελληνική τηλεόραση έχει πιάσει πάτο χωρίς επιστροφή. Ο «Εζέλ» με τους συμπατριώτες του, απλά έχουν βάλει την ταφόπλακα, σε μια κηδεία που την σπονσοράρει η Vodafone με τον "Αλέξη τον Slow" στην μαρκίζα.

Προφανώς, ο Έλληνας αξίζει αυτήν την τηλεόραση, αξίζει αυτήν την κατάντια και φυσικά τους "φίλους μας" τους Τούρκους.

Kill your God,
Kill your TV.


-Lcfr.

2 comments:

Anonymous said...

Τρελό μανάρι ο Ezel!!!!! Κ γ@@@ω τα γκομενάκια!!!!!

Lcfr said...

Καλά είπαμε...

Όχι και έτσι...

-L.