Friday, September 23, 2011

HAIR!

Δεν μπορώ να σας καταλάβω εσάς τις γυναίκες.

Ειλικρινά δεν μπορώ και νομίζω πως θα παρατήσω κάθε προσπάθεια. Ο λόγος (μαζί με χιλιάδες άλλους) είναι η τριχοφυΐα του άνδρα στο σώμα.

Mέσα στο 2011, μια κοπελιά που τελοσπάντων ήταν στην ζωή μου, μου είχε δηλώσει ευθαρσώς και χωρίς κανένα κόλλημα:

"ή ξυρίζεις το σώμα σου ή δεν έχει..."

(αυτό που δεν θα "είχε", όπως μπορείτε να καταλάβετε, είναι οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια κάτω από τα σεντονάκια)

Επειδή η συγκεκριμένη ήταν κάποιου ιδιαίτερα αυξημένου επιπέδου ομορφιάς, παραδέχομαι πως το σκέφτηκα. Όχι για πολύ, αλλά το μυαλουδάκι μου, μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί το κερί ή άλλους ανώδυνους τρόπους για να ξεφορτωθώ την «αντιαισθητική» (κατά τα λεγόμενά της) κουβέρτα.

Όμως ο επαναστάτης και «νυφίτσας» Lcfr, με τις μαλαγανιές και τις κινήσεις επαγγελματικού επιπέδου, την κατάφερε στο όχι μόνο να την δεχτεί, αλλά να την απολαμβάνει στον υπερθετικό βαθμό.

Αυτό είναι κάτι που αποτυπώνει δυο πραγματικότητες:

  • Η πρώτη είναι πως εσείς οι γυναίκες μπορεί να είσαστε πεισματάρες και ξεροκέφαλες, αλλά ο άνδρας που έχει καταλάβει τι καπνό φουμάρετε, μπορεί να σας "ξεγελάσει" και να σας κάνει να πιστεύετε πως έξω έχει ήλιο, άσχετα εάν είναι έντεκα το βράδυ... (ή έστω να νομίζει πως τα κατάφερε)
  • Η δεύτερη είναι πως η τρίχα στο σώμα του άνδρα είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι ανδρισμού! Η τιηλεόραση και το σημερινό σχαμένο lifestyle που προωθεί, έχει καταφέρει να κάνει ένα μεγάλο ποσοστό των ανδρών metrosexual. Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, με την αμφιβολία να αιωρείται διαρκώς. Ας μην γίνουμε όλοι...

Έτσι;

Στο κάτω-κάτω, ποιος θεωρεί πως είναι σωστό να προσπαθείς να αλλάξεις τον άλλον κατά την διάρκεια της σχέσης; Είτε εξωτερικά, είτε εσωτερικά... Εάν το κανείς από την αρχή αυτό, τότε είναι καλύτερο να ψωνίσεις από άλλον πάγκο και να μην προσπαθείς να φέρεις στα μέτρα σου τον απέναντι.

-Werewolf and proud of it!

(-Lcfr)

5 comments:

Anonymous said...

koita, oson afora tis trixes se kapoia simeia tou antrikou somatos, kalo einai na min uparxoun..allios min exete tin apaitisi gia agkalitses kai.....filakia kato ap ta sentonakia!!!! eleos diladi!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Ειναι μυθος,ειναι ΜΥΘΟΣ το δασυτριχο σου στηθος, που λενε???αχαχαχαχα!!!
Οκ συμφωνω οτι ειναι αναποσπαστο κομματι ανδρισμου,αλλα κι εσεις οι ανδρες να μην εχετε αντιστοιχες απαιτησεις...

Lcfr said...

ΌοΟΟοχι,

Διαφωνώ. Η γυναίκα ΟΦΕΙΛΕΙ να μην έχει ούτε ίχνος, τρίχας!!

Μην βάζουμε τα βρακάκια και τις γραβάτες στο ίδιο συρτάρι...

-L.

Anonymous said...

ναι οκ...συμφωνώ οι γυναίκες να μην έχουν ίχνος τρίχας, αλλά και εσείς οι άντρες θα πρέπει να περιποιήστε λίγο την έντονη τριχοφυία σας!!! ειδικά σε κάποια σημεία είναι απαραίτητο και αναγκαίο να μην έχετε δάσος από περικοκλάδες!!!!και δεν σημαίνει πως αν ξυρίσετε λίγο τις τριχάρες σας ή τις κόψετε με ένα ψαλιδάκι, ότι θα αμφισβητήσουμε τον ανδρισμό σας!!!! έλεος δηλαδή!!!

Lcfr said...

Συμφωνώ 100%. Σε μερικά σημεία (ναι ναι, αναφέρομαι στα ροζ και επίμαχα) δεν πρέπει να υπάρχει τριχοφυΐα.

Όχι όμως να με βάζεις να ξυρίσω το στήθος μου επειδή "έτσι πρέπει"...

-L.