Monday, November 12, 2012

Aroma

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σχολιάσω αυτό που έμαθα τις προάλλες...

Στην Αμερική, λέει, υπάρχουν ειδικά clubs γνωριμιών, που ο κόσμος με την έγγραφη του, αφήνει και μια ιδρωμένη (επαναλαμβάνω ΙΔΡΩΜΕΝΗ) μπλούζα του στους υπεύθυνους. Γιατί να το κάνει αυτό; Μα φυσικά για να πηγαίνουν οι πιθανοί μελλοντικοί σύντροφοι και να την μυρίζουν. (!!)

Από την φυσική μυρωδιά, ξανά-λέει, μπορείς να επιλέξεις καλύτερα ερωτικό σύντροφο, μιας και η οσμή που βγάζει ο οργανισμός (φαντάζομαι με έναν μικρό συνδυασμό από ένα καλό άρωμα) παίζει σημαντικό ρόλο στο να καταλάβεις εάν ταιριάζεις με κάποιον. Προφανώς θα ερεθίζεται κάποια ορμόνη.

Προσωπικά, αν και το θεωρώ λίγο αηδία όλο αυτό στα clubs γνωριμιών, πιστεύω πως η μυρωδιά που εκπέμπει μια γυναίκα, είναι ίσως το σημαντικότερο στοιχείο που θα με κάνει να νιώσω έλξη απέναντί της. Μπορεί κοπελίτσα μου να έχεις σωματάρα, φανταστικό πρόσωπο και εντυπωσιακό χαρακτήρα αλλά εάν στη μυρωδιά "χάνεις" τότε δεν θα γνωρίσεις από κοντά τα μαύρα μου σεντόνια. (και το μαύρο πάπλωμα που ΜΟΛΙΣ αγόρασα)
Απλό δεν είναι;

Από την άλλη, αναρωτιέμαι πως γίνεται και υπάρχουν άνθρωποι που δεν ελέγχουν την μυρωδιά του σώματός τους.
Οκ, είπαμε για την φυσική μυρωδιά, αλλά όταν είσαι πολλές ώρες στο γυμναστήριο και κοπανάς το κορμί σου, καλό θα είναι να προστατεύεις τον γύρω κόσμο από την απλυσιά σου. Δεν φταίει σε τίποτα.

Σωστά; Ε;

Καλή εβδομάδα. Ότι κάνατε-κάνατε το ΣΚ.
Τώρα τα κεφάλια μέσα. (όλα τα κεφάλια)

-Lcfr.

No comments: