Thursday, November 15, 2012

Georgia

Όσοι από εσάς με ξέρετε έστω και λίγο από κοντά, θα γνωρίζετε καλά πως δύσκολα λέω κάποια γυναίκα όμορφη. Όπως επίσης, πολύ δύσκολά με εντυπωσιάζει μια περσόνα ή κάποιο μοντέλο που βλέπω στην τηλεόραση. Πέρα από την Jessica Nigri και την Kate Upton (και οι δύο αυτές κοπελίτσες είναι στην ξανθιά απόχρωση), τα τελευταία 3-4 χρόνια σπάνια θα δω μια κοπέλα και θα με εντυπωσιάσει.

Κι όμως αυτό άλλαξε.
Εχθές το βράδυ.

Σερφάροντας λοιπόν χαλαρός στο Internet, έπεσα πάνω σε μια μελαχρινή κοπέλα ονόματι Γεωργία Σάλπα (Georgia Salpa) (βλ. φωτογραφία) η οποία, από ότι διάβασα είναι ελληνο-ιρλανδή μοντέλα που (μεταξύ μας) είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ όμορφη. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με ιντριγκάρει τόσο πολύ, αλλά οι γραμμές του προσώπου της και αυτή η ριμάδα η μύτη της, μου εξουσιάζουν το μέσα μου. Φυσικά και κοιτάζω το σώμα της που είναι σαγηνευτικό, αλλά βασικό μου χαρακτηριστικό είναι ότι προσέχω πρώτα το πρόσωπο στην γυναίκα.

Για να πω την αμαρτία μου, σκέφτομαι έντονα να την κάνω Wallpaper στον υπολογιστή της δουλειάς, αλλά δεν ξέρω εάν θα με περάσουν για ανώμαλο ή πειναλέο έφηβο που μόλις ανακάλυψε τι θα πει μεγάλο στήθος και σαγηνευτικά σαρκώδη χείλη.

Όπως και να έχει, δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην Γεωργία που κρατάει την σημαία της Ελλάδας ψηλά.

Viva Georgia!

-Lcfr.
ΥΓ. Άλλο ένα random (και λίγο άκυρο) post, από τον παντοτινά δικό σας.

No comments: