Tuesday, November 20, 2012

Big Boobs @ Gym


-->
So, πριν κάποιες ημέρες, στον ακριβώς δίπλα διάδρομο από εμένα, ήρθε να τρέξει μια κοπελίτσα. Με τα ακουστικά στα αυτάκια της και την μαύρη φορμούλα της ήταν μια χαρά. Κάνει να ξεκινήσει και βγάζει το πάνω μέρος της φόρμαααας...

Από μέσα φορούσε λοιπόν, ένα "μπουστάκι" (από ότι έμαθα πως λέγεται) το οποίο άφηνε αρκετά εκτεθειμένο το μεγάλο (το πολύ μεγάλο) στήθος της.

Κανονικά, σαν αγοράκι, θα έπρεπε να σκεφτώ:

"πω ρε φίλε... τι πράμα είναι αυτό;" και να χάζευα το θέαμα χωρίς κανένα παράπονο. (με λίγο σαλάκι να στάζει από τα αριστερά του στόματος)

Παρόλα αυτά δεν έκανα κάτι τέτοιο αλλά σκεφτόμουν τους λόγους που αυτή η κοπέλα (μετά βίας 23 χρόνων) φόρεσε αυτό το ρούχο για να πάει για τρέξιμο.

Και το σκέφτηκα αυτό μιας και προφανώς γνωρίζει πολύ καλά πως πρώτων, όταν μια κοπελίτσα  τρέχει, συγκεκριμένα σημεία στο σώμα της αποκτούν μια ερεθιστική (για τους άνδρες) ταλάντωση και δεύτερον, πως κατά κύριο λόγο, στο γυμναστήριο κυκλοφορούν πεινασμένα (σε σημείο αηδίας) αγοράκια.

Και ρωτάω λοιπόν, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος:

Αυτή η κίνηση:
  • Είναι πουτανιά;
  • Είναι αδιαφορία;
  • Είναι άγνοια;
  • Είναι ηλιθιότητα;
  • Είναι ανασφάλεια;
  • Είναι πείνα για αντρικό βλέμμα; (άρα αναζήτηση επιβεβαίωσης?)
Ποιος μπορεί να απαντήσει;
Προφανώς δεν θα ρωτήσω την ίδια.
:)

Προβληματισμοί Τρίτης, στο πιάτο σας.

Καλή όρεξη...

-Lcfr.
ΥΓ. Αρκετοί από εσάς μου στείλατε e-mails που αφορούσαν το χθεσινό αγγλικό post. Δεν θα πω πολλά, απλά είναι κάτι που δουλεύω τις τελευταίες ημέρες σαν side project του Isabella και των άρθρων που τρώνε τα ματάκια σας καθημερινά.

No comments: