Monday, April 29, 2013

The Kardashians

Ειλικρινά ΕΛΛΑΔΑ, γιατί το κάνεις αυτό??? Να μην βρίσκω λίγη ησυχία ο άνθρωπος??

Πριν λίγες ημέρες, μπαίνοντας σε ένα ενημερωτικό site που το θεωρώ αξιόπιστο και το περιεχόμενό του συμβαδίζει με τα "γούστα" μου, διάβασα πως οι κυρίες Kardashians θα επισκεφτούν την Μύκονο.

Το πέρασα όπως μπορείτε να καταλάβετε στα "μικρά γράμματα" μιας και έχω την ικανότητα να φιλτράρω τα σκουπίδια. Πάντως, εάν θυμάμαι καλά, όταν προχώρησα στο επόμενο νέο, ψιθύρισα: "...και βάρκα γέρνει!"

Όμως!


Επειδή λοιπόν, δεν ζω υπόγεια παρέα με το Μετρό, πιάνω από εδώ και από εκεί, κόσμο να ασχολείται και να έχει σαν θέμα κουβέντας αυτήν την ριμάδα την είδηση. Σημερινό παράδειγμα (που με έκανε να πάρω απόφαση να γράψω για αυτό το θέμα): Στο γυμναστήριο λοιπόν, εκεί που κοπανούσα το κορμί μου με κάτι βάρη, δίπλα μου ήταν δύο κοπέλες μικρές σε ηλικία και ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ σχολίαζαν με λεπτομέρειες τα ρούχα, τα παπούτσια και το γενικότερο posh ύφος των κυρίων αυτών. (εάν δεν είχαν χαλάσει τα καλά μου ακουστικά που μπλοκάρουν τον εξωτερικό θόρυβο, δεν θα υπήρχε ΚΑΝ αυτό το άρθρο μιας και δεν θα είχα ακούσει απολύτως τίποτα)


Δύο γρήγορες ερωτήσεις:
  • Τι προσφέρουν οι κυρίες Kardashians? 
  • Τι είναι επακριβώς, οι κυρίες Kardashians?
Και φυσικά δύο γρήγορες απαντήσεις από τον διάβολα της γειτονιάς σας:
  • ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
  • ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Γιατί λοιπόν, αρκετός κόσμος παρακολουθεί το Star Channel που (φαντάζομαι) έχει γίνει κυριολεκτικά αυτοκόλλητο στις διάσημες αδερφές? Γιατί παρακολουθεί το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ? και το επικροτεί και από πάνω?

Δεν ξέρω να απαντήσω σε αυτού του είδους ερωτήσεις. Απλά από την πλευρά μου, θεωρώ πως η τηλεόραση, όχι μόνο σκοτώνει το μυαλό με αυτά που συνηθίζει να προβάλλει, αλλά μαζί με αυτό, θρυμματίζει τις φιλοδοξίες της νεολαίας, η οποία σε λίγο καιρό (αν όχι ακόμα και τώρα) θα θεωρεί πως για να γίνεις ΚΑΤΙ σε αυτόν τον κόσμο, θα πρέπει να βγάλεις ένα Sex Tape και από εκεί και πέρα, όλες οι πόρτες θα σου είναι ανοιχτές...

Αυτά για σήμερα.

-Lcfr.

No comments: