Wednesday, August 24, 2011

Time Τravel Αnyone?

Σκεφτείτε κάτι μαζί μου...

Πόσο εγωιστικό, αλλά ταυτόχρονα πόσο ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ θα ήταν να μπορούσες να γύριζες πίσω στον χρόνο και να άλλαζες κάτι που πήγε στραβά;
Κάτι που πήγε εντελώς λάθος ενώ θα ήθελες να είχε θετική κατάληξη?

Σοβαρά, σκεφτείτε το.

Όλα θα ήταν όπως ακριβώς τα θέλαμε. Όπως ακριβώς θα έπρεπε να ήταν, ώστε να απέδιδαν τους ζουμερούς τους χυμούς, σαν τα φρέσκα φρούτα που μόλις αγοράσαμε.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1: Άσχημο πρώτο "ραντεβού"; Κανένα πρόβλημα. Πηγαίνεις πίσω τον χρόνο και για παράδειγμα, μιλάς για άλλα, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ πράγματα, ή αποφεύγεις να χαιρετάς τους περαστικούς σαν 18χρονος και αμήχανος έφηβος. Κάνεις δηλαδή, διαφορετικά πράγματα για να κερδίσεις την καρδιά της όμορφης ξανθιάς που σε ελκύει τόσο πολύ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2: Είσαι μέσα σε έναν καβγά, που για κάποιον περίεργο λόγο, κάνεις απανωτά άστοχα σχόλια και δεν υπερασπίζεσαι την θέση σου με μεγάλη επιτυχία; Κανένα πρόβλημα και εδώ. Rewind και φτού κι από την αρχή, με σωστά επιχειρήματα στην φαρέτρα σου για να κερδίσεις την διαφωνία. (και ίσως λίγο από την αξιοπρέπειά σου)

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3: Τσακωμός μέσα στο αμάξι και στο τέλος βγήκες από αυτό και έφυγες χωρίς να υπολογίζεις απολύτως τίποτα; Εύκολο. Rollback στον χρόνο, σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις, πως πρέπει να αντιμετωπίσεις ΨΥΧΡΑΙΜΑ την κατάσταση και δοκιμάζεις πάλι.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 4: Είχες κάτι που ήταν αξιόλογο και δεν μπορούσες να "δεις" τι πραγματικά μπορούσες να φτιάξεις μαζί του; REDO και κάνε όσα πραγματικά θέλεις, χωρίς δεύτερη σκέψη. (ξεκινόντας με μια προτασή για ταινία Twilight)

Βλέπετε, με αυτήν την δυνατότητα:
  • Ο ατζαμής,
  • Ο ντροπαλός,
  • Ο άτυχος,
  • Ο απρόσεκτος,
  • Ο επιπόλαιος...
...έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να διορθώσουν, μέσα από πράξεις, αυτά που πρέπει. Κάτι σαν Blancο στην μουτζούρα τους. Ή σαν ένα extra κέρμα, για να ξαναπροσπαθήσουν να τερματίσουν την πίστα που τους δυσκολεύει στο ηλεκτρονικό παιχνίδι που αγαπούν.

Σκεφτείτε το για μια στιγμή...
Μόνο για μια στιγμή...

-Lcfr.
PS1. Τα παραδείγματα που αναγράφονται στον άρθρο, είναι τυχαία και δημιουργήματα της φαντασίας μου.
PS2. Μην πιστεύετε το PS1.
PS3. Το PS2 είναι ψεύτης.

No comments: