Sunday, May 19, 2013

Eurovision Sunday

Πόσο τυχαίο, είναι ότι εχθές το βράδυ, είχαμε το πανυγηράκι της Eurovision στις τηλεοράσεις μας και από ότι βλέπω σήμερα, το 85% των ειδήσεων στο Internet αφορά αυτό, την ίδια ώρα που κάθομαι να γράψω ένα μουσικό άρθρο για όλους εσάς για το Sunday Music Post?

Αν και εχθές ΔΕΝ είδα καθόλου τηλεόραση (μιας και προσπαθούσα να συνέλθω από αυτό που έγινε την Παρασκευή το βράδυ) είχα προβλέψει πως η Δανία θα κερδίσει (άσχετα εάν είχα ακούσει μόνο αυτό το τραγούδι) και πως η μαλακία που στείλαμε εμείς, θα πατώσει. Αλήθεια τώρα, "Alcohol is free"? Really? Σε αυτό το επίπεδο είμαστε πλέον? Όχι ότι τα τραγούδια που βγάζει η Ελλάδα και για την εσωτερική αλλά και την εξωτερική κατανάλωση είναι τίποτα της προκοπής, αλλά really? Τα trendy καραγκιοζάκια, ένας χασάπης μουστακαλής και ένα ελεεινό κυριολεκτικά τραγούδι που εύχομαι να ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Όπως και να έχει, τουλάχιστον έπιασα μια από τις δύο προβλέψεις μου και θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία αυτή για να πω το εξής:

Το S.A.G.A.P.O του Μιχάλη Ρακιντζή, ήταν, είναι και θα είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ τραγούδι που έχει στείλει η Ελλάδα στο ευρώ- πανυγήρι. Καλά διαβάσατε: 

S.A.G.A.P.O.
(το επόμενο σε αυτή την κατηγορία, να είναι αυτό με την Μαντώ, για έναν... μάλλον ΔΥΟ, λόγους! Λόγοι που είναι πολύ πονηροί για να τους αναφέρω σε αυτό εδώ τον χώρο)



Πάμε στα δικά μας τώρα.

Όταν κάθομαι να γράψω το Κυριακάτικο μουσικό post, αυτό που κάνω είναι το εξής: Βάζω το επιλεγμένο τραγούδι να παίζει στο background και όσο το ακούω γράφω ότι μου βγάλει εκείνη την στιγμή.

Σήμερα με το "The Kill", από τους 30 Seconds to Mars, έγινε κάτι διαφορετικό. Το βρήκα στο YouTube και αντί να το αφήσω να παίξει και να ξεκινήσω να γράφω τα λογάκια μου, με μαγνήτισε τόσο πολύ, που είδα ολόκληρο το video clip, λες και ήταν η πρώτη μου φορά. Ίσως να μιλάμε για ένα από τα πιο καλογυρισμένα clips, το οποίο δένει με το τραγούδι σαν γάντι. 
(έχει και λίγο σενάριο για να γουστάρουν οι, της κουλτούρας)

Ξέρω πως οι κοπελίτσες που διαβάζουν αυτές τις λεξούλες, θα μείνουν ιδιαίτερα χαρούμενες από το βίντεο, μιας και πως να το κάνουμε, τον τραγουδιστή Jared Leto δεν τον λες και Κουασιμόδο...

Καλά-καλά. 
Ας πούμε πως είναι ΛΙΙΙΙΙΓΟ πιο όμορφος από εμένα... (είπαμε λίγο μην το παρακάνουμε κι όλας!)

Κυριακή που λέτε σήμερα. Να ετοιμαστούμε σιγά-σιγά για την εβδομάδα που μας έρχεται, μιας και όπως πλέον συνηθίζω να λέω...

Ποτέ δεν ξέρεις τι ημέρα θα σου ξημερώσει.
(και ειλικρινά δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο βαριέμαι να ξυριστώ...)

Καλή Κυριακή.

-Lcfr.

No comments: