Thursday, May 15, 2014

Keanu Reeves

Τα τελευταία κάποια βράδια με την συντροφιά μου, κάνουμε έναν μαραθώνιο ταινιών. 

Όχι όμως random ταινιών που θα βρούμε και που ίσως θα μας αρέσουν. Όχι αδέρφια μου. Κάτω από προσωπική μου πίεση βλέπουμε ταινίες με πρωταγωνιστή τον Keanu Reeves.

Πριν 5 μέρες εάν δεν κάνω λάθος, είδαμε την τριλογία Matrix, τις προάλλες το  Sweet November, και εχθές το Constantine
(το σημερινό πρόγραμμα έχει "The Day the Earth Stood Still")

Τώρα θα με ρωτήσετε, πως και έτσι με τον Keanu? 

Βασικά είχα και μια κουβέντα με τον αδερφό μου για τον συγκεκριμένο και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα. Σαν ηθοποιός είναι πραγματικά ίσως και κάτω του μετρίου. Κατά την άποψή μου, δεν έχει έκφραση, ζωντάνια και κάποιες φορές δεν αποδίδει το όποιο ταλέντο για να κάνει πειστικό τον ρόλο του.

ΟΜΩΣ.

Τον θεωρώ έναν από τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ηθοποιούς μου!

Ξέρω ότι διαβάζοντας αυτές τις λέξεις μου μπορεί να με περάσετε για παλαβό, αλλά αδέρφια μου γουστάρω. Τον γουστάρω έτσι όπως παίζει, μονόχνοτα και άχρωμα. Κάτι στην φάτσα του και στο όλο του το στυλ με κάνει να θέλω περισσότερο. Δεν ξέρω εάν είναι οι ρόλοι που υποδύεται με κάνουν να έχω τόσο θετική τελικά άποψή για αυτόν αλλά, σε όσες ταινίες τον έχω δει και φόλες να είναι, αυτός ξεχωρίζει έστω και με την ύπαρξή του στην ταινία σαν δεύτερος χαρακτήρας. (βλέπε: "Man Of Tai Chi" ή "47 Ronin") 

Έρχεται και το γεγονός ότι είναι anti celebrity και δεν είναι γρανάζι του εμετικού, κατά τα άλλα, Hollywood και δένει. 


Το σίγουρα είναι ότι μιας και αυτό το διάστημα δεν δουλεύω λόγω των εκλογών, θα καταβροχθίσω ότι δεν έχω δει από Keanu για να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. 

Ta ta.

-Lcfr.
ΥΓ. Μιας και αναφέρθηκα στα Matrix (που εμένα μου αρέσουν και τα 3 άσχετα με το τι λέει η πληοψηφία του κόσμου για τα sequels) νομίζω ότι πλέον ξεπέρασα την Monica Belucci που εμφανίζεται στο 2 και το 3. Μεγαλώνω τελικά και εγώ... 

1 comment:

Anonymous said...

The day the earth stood still ??? Αστο μην το δεις .Χριστίνα