Wednesday, January 6, 2010

Μυρωδιά Γυναίκας

Το ερέθισμα για αυτό το post, το πήρα από μια κουβέντα που έκανα με μία γυναίκα που το κατέχει το θέμα σε όλα τα επίπεδα.

Κακά τα ψέματα. Ο περισσότερος κόσμος, ή μάλλον οι περισσότεροι άντρες έχουν κατ' αρχάς σαν κύριο στοιχείο την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας, όταν την προσεγγίζουν, ή όταν ακόμα σκέφτονται την προσέγγιση. Μικρότερο ποσοστό αυτών, δεν δίνουν τόση βάση στο παρουσιαστικό και επικεντρώνονται στο εάν μπορούν να ανταλλάξουν μία-δύο κουβέντες, χωρίς να νομίζουν ότι μιλάνε σε κάποιο βλίτο.

Αυτό σίγουρα το κατακρίνουν οι γυναίκες, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό να υπερτερεί η πρώτη ομάδα. Γιατί μου ακούγεται λογικότατο, ο "κυνηγός" να επιλέξει το "θύμα" βάσει της εξωτερικής εμφάνισης, μιας και αυτό είναι το πρώτο κριτήριο "αξιολόγησης". Ποιος από όλους εμάς (άνδρες και γυναίκες) επιλέγει από μία βιτρίνα κάτι που δεν έχει όμορφη όψη? άσχετα εάν από μέσα μυρίζει μούχλα.

Κανείς!
Σας το λέω. Sad but fucking true.

Τώρα αφού περάσαμε την επιλογή και την προσέγγιση, οι κυνηγοί χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες:
  1. Ο "πρέπει να την ρίξω στο κρεββάτι χωρίς πολλά-πολλά" (τυρογαμίκουλας OneNightStander)
  2. Ο "λες να είναι αυτή η σχέση που περίμενα όλα αυτά τα χρόνια" (απόγνωση-Π.ε.ε.)
  3. Ο "...μάλλον θα την συμπαθήσει η μητέρα μου" (απόγνωσηΧ2)
  4. και Ο "αναρωτιέμαι πως μυρίζει..." (Lcfr-Ανώμαλος)
Ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω φίλοι αναγνώστες. Η μυρωδιά της γυναίκας, είναι το σημαντικότερο και καλύτερο στοιχείο που πρέπει να αναζητήσει ένας άνθρωπος. Κατά την ταπεινή μου άποψη, η μυρωδιά (ιδιαίτερα στον λαιμό) κρύβει πραγματικά την ουσία της γυναίκας. Από αυτήν ξεκινάνε όλα. Ξυπνάνε αισθήσεις, ενεργοποιείτε ο εγκέφαλος, και στο τέλος υπάρχει αυτό που λένε ερεθισμός.

Φυσικά, υπάρχει μία βασική προϋπόθεση για όλα αυτά. Επειδή οι περισσότερες γυναίκες βάζουν άρωμα, πρέπει η επιλογή να είναι ελαφριά, διακριτική και να δένει αρμονικά με την φυσική της μυρωδιά. Χωρίς υπερβολές.

Πείτε με ανώμαλο, ή ψεύτη. Ι don't mind. Αλλά βάζω την μυρωδιά πάνω από το ξανθό μαλλί και το μπλε μάτι... Εάν τα συνδιάζει όμως και τα δύο, τότε μιλάμε για το απόλυτο αποτέλεσμα.

Follow your Fucking Nose People...

-Μυρωδιάς Lcfr.

No comments: