Friday, January 22, 2010

Εκδίκηση. Ένα πιάτο... που απλά το τρώς.

Και μην μου πείτε φίλοι μου, ότι δεν έχετε εκδικηθεί άνθρωπο (αρσενικό/θηλυκό) που κάποια στιγμή σας πλήγωσε...Είπαμε εδώ λέμε αλήθειες και μόνο. Παραδεχτείτε το λοιπόν για να προχωρήσουμε....

Μην προτρέχετε όμως. Ότι οι περισσότεροι άνθρωποι πάνω σε αυτόν τον γκρι πλανήτη είναι εκδικητικοί, το γνωρίζουν πλέον και οι πέτρες. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Άλλοι κάνουν μπαμ από μακριά, άλλοι το κρύβουν καλά, κάτω από (συνήθως) ξανθά μαλλιά. Οκ. Δεν τους κατακρίνω. Καθε αλλο, ειναι δικαίωμα τους και στο κάτω-κάτω ποιος είμαι εγώ που θα τους παρακινήσω να κάνουν αλλιώς.

Νομίζω όμως πως δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.

Ας πούμε ότι κάποια στιγμή της ζωής σου, σε πλήγωσα/πόνεσα/κτλ με την σημαντική διαφορά ότι το έκανα άθελά μου. Πως έρχεσαι ρε μεγάλε μετά από καιρό (αφού φυσικά έχεις ετοιμάσει την φαρέτρα με τα όπλα σου) να με εκδικηθείς; Ειδικά όταν ξέρεις ότι, την συγκεκριμένη περίοδο είμαι ευάλωτος, τρωτός και γενικότερα «γονατισμένος» όπως συνηθίζω να λέω... Γιατί απλά δεν το αφήνεις το θέμα όπως είναι ήσυχο? Άστο να πάει στο καλό...

Ξέρω ότι η εκδίκηση όταν έχεις την δυνατότητα να την πάρεις, δεν λογαριάζεις τίποτα. Ούτε συναισθήματα ούτε καταστάσεις. Απολύτως τίποτα και κανέναν! Εάν είναι ήδη γονατισμένο το "θύμα", ακόμα καλύτερα! Πρέπει όμως να αξιολογούμε ποιον άνθρωπο εκδικούμαστε, εάν το αξίζει και προπαντός δεν εκδικούμαστε ΠΟΤΕ κάποιον που ίσως να μην το αντέξει.

Αξιολόγηση και μετά εκτέλεση. Να πηγαίνουμε που και που λιγάκι κόντρα στο πικρό ζουμί του αδένα της εκδίκησης. Ο οποίος εστιάζετε συνήθως από κάτω από το zipper του παντελονιού. Άλλωστε έχουμε να κάνουμε καθημερινά με ανθρώπους.
Όχι υπεράνθρωπους. Όπως λένε και οι blue October στο say say say:
"WAS THERE AN S ON MY CHEST??" (αν και εδώ κολλάει και άλλος στίχος από το ίδιο τραγούδι, που περιέχει την λέξη pounds για όποιον ενδιαφέρετε)

Τάδε Έφη Lcfr@7:14 το πρωί.
The fucking dead Astronaut in MySpace.

Ps. Αλήθεια ξέρετε ποιος είναι ο εναλλακτικός και σκληρότερος τρόπος να πονέσεις κάποιον, χωρίς ίχνος εκδίκησης; Ξεκινάει από «Α» και τελειώνει σε «διαφορία».

No comments: