Friday, March 9, 2012

Act/React

Σαν το πληγωμένο ΖΩΟ!!
Ακριβώς σαν το ζώο που έχει χτυπηθεί, αντιδρά ο άνθρωπος που χάνει κάτι που αγαπά, ή που εξαρτάται από αυτό.

Εξάρτηση! Αυτό είναι!
Mαγική αλλά ταυτόχρονα τρομακτική λέξη, που πολλοί από εμάς την θεωρούμε ταμπού.

Η απώλεια μιας εξάρτησης, είτε είναι ύπαρξη, είτε ουσία, είτε κατάσταση, είτε ακόμα και απλή συνήθεια εάν θέλετε, έχει την ικανότητα να σε κάνει να πεις και να κάνεις πράγματα που ξέρεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως θα τα μετανιώσεις.
Και φυσικά θα τα πληρώσεις διπλά και τρίδιπλα αργά η γρήγορα.

Θα τα πληρώσεις μιας και σε αυτήν την ΠΟΥΤΑΝΑ την ζωή, ΟΛΑ πληρώνονται. Και οι περιπτώσεις που κάποιος θα συγχωρέσει τις απαράδεκτες πράξεις σου, είναι ελάχιστες. Για να μην πω μηδενικές και φανώ υπερβολικός.

Οι περισσότεροι σαν μέθοδο άμυνας μιας τέτοιας συμπεριφοράς, έχουν την αντίδραση. Να σου σερβίρουν ένα πιάτο παρόμοιο με αυτό που τους κέρασες εσύ πρώτος.
Το πρόβλημα αδέρφια μου είναι αλλού. Και το αντιμετωπίζω αυτές τις ημέρες.

Τι κάνεις και πως συμπεριφέρεσαι όταν το πιάτο που σου προσφέρουν, έχει ΛΙΓΟ παραπάνω δηλητήριο από αυτό που αντέχει ο οργανισμός σου?
Εκεί πως αντιδράς?

Με την απορία θα μείνω.
Καλό Σαββατοκύριακο. Τα λέμε από την Τρίτη.

-Lcfr.

1 comment:

Anonymous said...

Όταν φέρεσαι σε κάποιον σκάρτα μυστήριε συγγραφέα, ποτέ δεν ξέρεις πόσο τον έχεις πονέσει!Μπορεί να τον στοιχειώνει υποσυνείδητα για πολύ πολύ καιρό!Η λύση δεν είναι η εκδίκηση σε καμία περίπτωση, λάθος ΚΑΙ πονεμένος δρόμος και για αυτόν που νομίζει ότι εξειλεώνεται με την σούπερ και καλά εκδίκηση του...αχ μυστήριοι οι άνθρωποι...