Monday, June 18, 2012

SEX

Πρίν λίγες ημέρες, σκέφτηκα και έγραψα το εξής:
 
"Sex is overrated"
(που σημαίνει: το ΣΕΞ είναι υπερτιμημένο)
 
Πέρα από ΠΟΛΥ ψαγμένη σκέψη (he-he) είναι κάτι που πιστεύω ακράδαντα.

Βέβαια για να στέκει κάτι τέτοιο, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, πως όλα τα πράγματα έχουν την αξία που τους αντιστοιχεί ΣΕ ΣΧΕΣΗ με αυτά που τα συγκρίνεις.

Και εξηγώ:

Όταν η (αναμφίβολα) ιδιαίτερα σημαντική πράξη του έρωτα, συγκρίνεται με έναν απλό και ποιοτικό βραδινό ύπνο, αγκαλιά με τον άνθρωπο που θέλεις (βασική προϋπόθεση), τότε χάνει την σημασία και την λάμψη του.

Προσωπικά, θα αντάλλαζα ένα πολύωρο ΣΕΞ με την Kate Upton, για έναν ήρεμο ύπνο με την κοπέλα της επιλογής μου.
(σημειώνω πως η Kate Upton για τα δικά μου γούστα, είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο. Period.)

Πλέον το να ιδρώνει το κορμί σου, πάνω σε ένα άλλο, τυχαίο κορμί, δεν λέει και πολλά. Βλέπετε έχει γίνει το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. (και για αυτήν την κατάντια, διακριτικά κατηγορώ εσάς τις κοπελίτσες.)

Βέβαια, ο αντίλογος μπορεί να είναι άμεσος και να πει πως δύο εραστές, μέσα σε μια μόλις ώρα σεξουαλικής επαφής, μπορούν να ζήσουν ολόκληρες ζωές.

Ναι, θα συμφωνήσω.
Όμως μιλάμε για εκείνους τους εραστές που αφού ολοκληρώσουν αυτήν την παθιασμένη ώρα, την αμέσως επόμενη ημέρα θα επιδιώξουν την επανάληψή της, με τον ίδιο παρτενερ και κανέναν άλλον!

Και μετά από αυτήν, θα επιδιώξουν κι άλλη...
...κι άλλη.
...κι άλλη.
.μέχρι ο χρόνος να μπερδευτεί με την αιωνιότητα.

Οοοολοι οι υπόλοιποι, υπερτιμώντας το ΣΕΞ, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να βάζουν ένα χανσαπλάστ στο καρκίνωμα της μοναξιάς τους.

Καλή εβδομάδα αδέρφια μου.

-Lcfr.

No comments: