Thursday, June 21, 2012

Vacations

Ας  ξεκινήσουμε από την πικρή αλήθεια.
Έχω να πάρω καλοκαιρινή άδεια, κοντά στα 5 χρόνια από την δουλειά. (για αυτό δεν είμαι καλά! :P )

Φέτος όμως, λέω να το αλλάξω αυτό.
(φτάνεις σε ένα σημείο να πεις πως έχεις ΑΝΑΓΚΗ να φύγεις και να εξαφανιστείς από την ρουτίνα που έχεις φτιάξει στην καθημερινότητά σου, όσο και εάν την απολαμβάνεις)

Αυτό που με κρατάει και έχω δεύτερες σκέψεις, είναι πως οι περισσότεροι από τον περίγυρό μου, παρουσιάζουν κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα την περίοδο των διακοπών ή αμέσως μετά από αυτήν:

  • Έχουν γίνει "μπίλιες" με κάποιους από τους ανθρώπους που πήγαν μαζί διακοπές και δεν έχουν σκοπό να τους ξαναμιλήσουν. (συνήθως για κάποιον χαζό λόγο)
  • Είναι απίστευτα κουρασμένοι και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής άδειας, θέλουν συμπληρωματική για να ξεκουραστούν. (Inception)
  • Έχουν μείνει πανί με πανί και για της επόμενες δύο εβδομάδες την βγάζουν με ξερά παξιμάδια και νερό βρύσης.
  • Έχουν παχύνει στον υπερθετικό βαθμό (βλέπετε τα μπριζολίδια και τα λίτρα μπύρας που έχουν καταναλώσει δεν είχαν διάθεση να τους συγχωρέσουν) και για αυτό τον λόγο, για της επόμενες δύο εβδομάδες την βγάζουν με ξερά παξιμάδια και νερό βρύσης.
  • Ήταν διαρκώς στο τηλέφωνο μιλώντας με την δουλειά, χαλώντας την διάθεση τόσο των ίδιων, αλλά και της παρέας τους.
  • Ήταν διαρκώς στο τηλέφωνο μιλώντας με το εταίρο ήμισυ (ή ανταλλάσσοντας εκνευριστικά σε αριθμό sms), χαλώντας την διάθεση της παρέας τους.
Όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτά δεν είναι και τόσο απλά πράγματα και δικαιολογημένα με "κρατούν" ακόμη από το να σκεφτώ αυτό το καλοκαίρι να πάω σε ένα νησάκι και να χαζέψω το ηλιοβασίλεμα με μια καλή παρέα.

Μήπως ο εναλλακτικής μορφής χαρακτήρας μου, πρέπει να πάει ΚΟΝΤΡΑ σε όλα αυτά και να σκεφτεί άμεσα τον καλοκαιρινό προορισμό;

Αλήθεια, ο Χριστόφορος που κάνει διακοπές;
Απλά θέλω να αποκλείσω κάποιους προορισμούς, για το καλό του :)

Καλό απόγευμα Πέμπτης...

-Lcfr.
ΥΓ. Αλήθεια, γιατί αυτή η εβδομάδα φαντάζει τεράστια? Μπορείτε να μου πείτε? Σιχτίρ πια!

1 comment:

Anonymous said...

ο Χριστοφαρος παει διακοπές στους Παξους!αα κ ετοιμάζει νέα ταινία με τίτλο "αν"...
απλα σε πληροφορώ!χεχεχε