Tuesday, June 12, 2012

Trophy Women

Από τον τίτλο και μόνο, νομίζω πως μπορείτε να καταλάβετε ότι σήμερα θα ασχοληθώ με την κατηγορία των γυναικών που είναι «έπαθλα».

Σε καμία περίπτωση, δεν θέλω να φανώ σεξιστής και δεν έχω διάθεση θα υποβιβάσω τις κυρίες αναγνώστριες ανάμεσά σας.
Απλά κρίνω (και προφανώς κρίνομαι που κρίνω)

Υπάρχουν γυναίκες που έχουν μια χ-ψ εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση που ιντριγκάρει και ερεθίζει το μυαλό των ανδρών, αλλά από μέσα δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα.
Το κενό. (δηλαδή: μηδέν σκέψη, μηδέν μυαλό και φυσικά ανύπαρκτο χαρακτήρα)

Δυστυχώς η ύπαρξή τους, περιορίζεται στο τι εφαρμοστό παντελόνι θα φορέσουν και στο τι χρώμα θα είναι το μικροσκοπικό μαγιουδάκι της παραλίας. Από την μια, είναι λογικό να μην καταλαβαίνουν πως οι γύρω τους τις βλέπουν σαν ένα καλοσχηματισμένο κομμάτι κρέας, αλλά από την άλλη δεν μπορείς να περιμένεις τόσο «περίπλοκες» και βαθιές σκέψεις από αυτήν την κατηγορία γυναικών.

Σας μιλάω ειλικρινά, με θλίβουν αυτές οι γυναίκες. Και έχω γνωρίσει αρκετές τέτοιες στην ζωή μου. Με στεναχωρεί που δεν μπορούν να σκεφτούν πέρα από το lip gloss τους και αναρωτιέμαι τι σόι άνδρες τις ανέχονται και τις τροφοδοτούν, δίνοντάς τους αξία.

Θεωρώ πως η κατηγορία ανδρών που το κάνει αυτό, περιλαμβάνει αυτούς που κοιτάζουν τις γυναίκες σαρκικά και μόνο σαρκικά. Χωρίς να τους απασχολεί εάν θα μπορούν να σταυρώσουν μια κουβέντα μαζί τους, πόσο μάλλον εάν θα μπορέσουν να επενδύσουν πάνω τους ζωές ολόκληρες.  Προφανώς η κατηγορία αυτή, περιλαμβάνει και τους άνδρες που αρέσκονται στον να κυκλοφορούν την γυναίκα-έπαθλο στα clubs και να απολαμβάνουν την λύσσα με την οποία οι κηφήνες γύρω τους κοιτάζουν τον εντυπωσιακό πισινό της. Με αυτόν τον τρόπο ταΐζουν τον αδηφάγο εγωισμό τους και φυσικά νιώθουν σαν άλλοι θεοί ανάμεσα σε θνητούς, μιας και το βράδυ μπορούν να την πηδήξουν.

Σήμερα Τρίτη, θεωρώ πιο συμπαθητικούς τους χιμπατζήδες του γυμναστηρίου που ανέφερα διεξοδικά την Παρασκευή, από αυτές τις δύο αηδιαστικές κατηγορίες ανθρώπων.

Με αγάπη,

Ο διάβολας της διπλανής σας πόρτας.

-Lcfr.
ΥΓ. Να με συγχωρείτε για τις "κακές" λέξεις, αλλά δεν θα λογοκρίνω τον εαυτό μου. ΦΑΚ ΓΙΟΥ ΡΕ! :)

No comments: