Tuesday, April 12, 2011

Dream My Dreams

Τελικά όπως αποδεικνύεται έμπρακτα, τα όνειρα που κανείς κατά την διάρκεια της ημέρας σου, όχι μόνο πρέπει να τα τροφοδοτείς και να τα διατηρείς σαν ένα καλό αυτοκίνητο, αλλά πρέπει να τα φουσκώνεις σε σημείο να γίνονται μεγαλύτερα από τους φόβους σου.

Τα όνειρα βλέπετε, σε κάνουν να ελπίζεις. Τα όνειρα σε σπρώχνουν μπροστά, έχοντας στόχους και προσδοκίες. Πείτε μου, δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο και αναζωογονητικό, να ονειρεύεσαι μια καλύτερη δουλειά; Μια καλύτερη προσωπική ζωή; Ένα καλύτερο 24ωρο ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ; Τα όνειρα, εάν τα κανείς πραγματικότητα, σου βελτιώνουν τα πάντα και φυσικά σε κάνουν και νιώθεις θεός ανάμεσα σε ανθρώπους. Εάν το καταφέρεις αυτό, κατάφερες κάτι μεγαλοπρεπές.

Οι φοβίες δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σε περιορίζουν. Να σε κρατάνε στο κλουβί που έχεις φτιάξει μόνος σου, (άθελα, ή ηθελημένα) σαν ένα τρομαγμένο κουνέλι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις την ημέρα που θα ξεπεράσεις, ή την ημέρα που θα σε κάνουν στιφάδο στην πλησιέστερη κατσαρόλα της κουζίνας.

Κι ας ήσουν μέχρι τότε κατοικίδιο...

Μέρα με την ημέρα οι πράξεις μας, πρέπει να είναι δυνατότερες από τις λέξεις μας και να προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τους φόβους μας. Ξεπερνώντας έστω και τον μικρότερο μας ανοίγει μια άλλη διάσταση και μπορούμε να δούμε ονειρικά πράγματα.

Οι φοβίες είναι ένα ζευγάρι σκούρα παραμορφωτικά γυαλιά.
Δοκιμάστε να τα βγάλετε και ξεκινήστε να ονειρεύεστε τα όνειρά μου.

-Lcfr.
Υ.Γ. Πολλά "πρέπει" έγραψα σήμερα... Κάτι δεν πάει καλά... Depon και ύπνο!

2 comments:

Anonymous said...

Αυτό είναι λοιπόν.Η μόνη αλήθεια που έχουμε να αντιματωπίσουμε, είναι πως όλα γύρω μας φθείρονται,γερνάνε,εξαφανίζονται.Ακόμα κι οι φόβοι μας.Και το να καταφέρεις τελικά να συμφιλιωθείς με τους φόβους σου σημαίνει πως έχεις καταφέρει να συμφιλιωθείς με το μεγαλύτερο απ' όλους τους φόβους:το φόβο της αππόριψης και της φθοράς.Γιατί αυτός είναι που κρύβεται πίσω από κάθε ανθρώπινο φόβο.Ο φόβος της φθοράς.Μα κι αυτός ακόμα, μπορεί να μην είναι παρά ένα ακόμη ψέμα. ΦΣ

Anonymous said...

I prefer mine dreams....
(so why are u still wearing these glasses?!?!?!?) Nena