Thursday, April 21, 2011

Dreaming

Τελικά, όταν γνωρίζεις σε τι μονοπάτι ζωής βαδίζεις, τα πιο απλά πράγματα είναι αυτά που μπορούν να σε κάνουν να ονειρευτείς και να έχεις μια μικρή ελπίδα για την βελτίωση των πραγμάτων από εδώ και πέρα.

-Αυτά τα απροσπέλαστα, ή μάλλον άπιaστα πράγματα, που ώρες-ώρες, φαντάζουν χιλιάδες έτη φωτός μακριά σου.

-Αυτά τα μικρά πράγματα που ΔΕΝ μπορείς να έχεις, ενώ ΜΠΟΡΕΙ να τα θέλεις περισσότερο από όσο περίμενες.

υτά τα ίδια πράγματα που, δύσκολα εκφράζονται, δύσκολα εξηγούνται, δύσκολα γεννιούνται, αλλά εάν γεννηθούν, δύσκολα πεθαίνουν. (συνήθως με ένα απλό τηλεφώνημα)

υτά τα πράγματα που άλλοι τα ζητούν, άλλοι τα δημιουργούν (άθελα ή ηθελημένα), άλλοι τα αποδέχονται, άλλοι αδιαφορούν (άθελα η ηθελημένα) ενώ άλλοι αποφασίζουν για την τύχη τους χωρίς καν να το ξέρουν. (αυτή η τελευταία πρόταση μπορεί να διαβαστεί με πολλούς διαφορετικούς (σε νόημα) τρόπους...)

υτά που όταν σου προκύψουν, καλό θα είναι να τα κυνηγήσεις, επειδή σέβεσαι τον εαυτό και το παρόν σου γνωρίζοντας επακριβώς πια, τι ζητάς από το μέλλον...

υτά που, κάτι μέσα σου σε διαβεβαιώνει πως όταν και ΕΑΝ τα κανείς δικά σου, θα σε "υποχρεώνουν" να ξεκινάς την καθημερινότητά σου, με ένα μεγάλο και χαρακτηριστικά "βλαμμένο" χαμόγελο στο πρόσωπο.

υτά που, στην τελική, θέλεις να σου προκαλεί ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου.

υτά που, ΕΠΙΣΗΣ στην τελική, θέλεις να προκαλείς στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

Να ξέρετε πως, ο ατζαμής και ο αμήχανος, είναι ο άνθρωπος που ονειρεύεται περισσότερο.
Ο ατζαμής και ο αμήχανος.

-Lcfr.

No comments: